Vi er vel ikke helt ferdige med leseperioden for Powwow ennå?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Leseperioden for Powwow avsluttes på søndag (24.05.20).

Ofte lager jeg ny tråd noen dager tidligere for forslag og felleslesing (ikke valg av bok) dersom det passer sånn.

Når det gjelder leseperiodene er de i grunnen ganske fleksible, og det blir ca. tre uker mellom hver felleslesing (forslag, valg, skaffe bok).

At jeg har oppdatert TS i denne tråden med at vi Har lestPowwow ble gjort da jeg likevel var innom og ikke hadde laget noen link der for Leser nå

Godt sagt! (2) Varsle Svar

To dager igjen av leseperioden, tror jeg (søndag).
Men vi kan vel komme med nye forslag likevel?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Javisst kan vi det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mulig jeg husker feil, men jeg trodde vi var blitt enige om ha litt tid (en uke?) mellom hver "runde" i lesesirkelen. Vi vil jo gjerne lese andre bøker også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det blir i grunnen tre uker mellom hver felleslesing, selv om trådene noen ganger blir laget litt "på forskudd".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt i orden for min del :)
Men viss vi bruker en uke på å komme med forslag, en uke på å stemme fram et av forslagene og så en uke på å skaffe boken, så går det jo gjerne 3 uker før neste leseperiode starter opp, så for min del er det ok å starte med nye forslag allerede nå. Det synes jeg er spennende, men for all del. Viss det er et ønske å ha lengre tid mellom leseperiodene, så er det OK for min del.
Jeg har store bunker på hva-jeg-skal-lese-listen min :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gro Anita MyrvangMarie Louise Ask MossMia HusefestArne SjønneseniJosefineTorill Elisabeth Revheimkjell kBerit B LieSimen "Boktimmy" IngemundsenHilde H  HelsethHildaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKjartan .kntschjrldmarithcTatiana WesserlingLailaCaroline Ekornes JohannessenChristofer GabrielsenEgil KristiansenTine SundalHarald KKaroline in WonderThomas KlakeggLilleviDolly DuckHildeE .Wenche VargasJeanetteLibraritas vEivind  VaksvikRufsetufsaKristin F. JørgensenTrygve JakobsenCtinaFrank Rosendahl SlettebakkenKarin BergGrete AastorpHeidiIngunn S