Forventning er historien om de tre venninnene Cate, Hannah og Lissa (Melissa) og familiene deres. Handlingen strekker seg over en periode fra de er tolv år til de er i midten av førtiårene, og beskriver opp- og nedturer på en fin måte. Romanen hopper fram og tilbake i tid, et fortellergrep jeg har stor sans for når forfatteren lykkes med det – noe Hope absolutt gjør.

Dette er mitt første, men sikkert ikke mitt siste møte med den britiske forfatteren og skuespilleren Anna Hope, født i 1974. Forventning er hennes tredje roman, men den første som er oversatt til norsk. Hun er forresten blitt sammenlignet med en britisk forfatter, nemlig iren Sally Rooney, som jeg også synes skriver godt.

En sterk femmer på terningen, dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Martinenkjell kMarit HåverstadritaolineKristinBjørg Marit TinholtJulie StensethKaren RamsvikelmeTone SundlandLeseberta_23Harald KBjørn SturødThomas KihlmanKjerstiGodemineLibraritas vKay NilsensveinSolEli HagelundBeate KristinsiljehusmorAjiniakraAnne-Stine Ruud HusevågCaroline Ekornes JohannessenPer HellemSimen "Boktimmy" IngemundsenGro Anita MyrvangIdaDolly DuckBenedicte Sønsteby AndreassenAnne Berit GrønbechSigrid Blytt TøsdalBjørn BakkenSiljeMartin AasbrennErlend Haugen  VikhagenHeidi BBAtman