Nå var fredagen her igjen. Det føltes ut som hver dag er søndag om noen føler det samme gjerne skriv det eller si om det er bedre en søndag. Denne uka har bestått hos meg i å gjøre hjemmetrening fem dager i uka for å bare bevege meg bare rett og slett. Ellers har det vært lesning av bok, som jeg hadde glemt helt av og hører på lydbøker Harry Potter 4 og I am the Pilgrim, spennende.

Hva leser dere? Er dere klar for påska?

Håper alle får en fin helg og holder seg friske i disse tider :)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 29 svar.

av 43275 registrerte brukere her, er det sikkert drøyt 100
innom minst ukesvis, løpende gjennomsnitt..
mange nok til ok pålitelige tellinger av mangt.

Nuvel, hvor mange av dere har hatt mistenkelig feber sist uke,
eller kontaktet lege / elsevesen for mistanke om slem virus?

på vegne av Statistisk Mentalbyrå, Telleverket

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste ut The woods av Harlan Coben i går. Så spennende!! Herlig påskethriller. Middagen ble nesten to timer senere enn planlagt, hehe!

I dag har jeg begynt på De fems tegn av Hans Olav Lahlum. Så langt vet jeg ikke helt... Men får lese videre og gi den en sjanse. Det har blitt en påsketradisjon for meg å lese en bok i Lahlums K2-serie, men da jeg fikk De fems tegn på tilbud slo jeg til. Vi får se! Godt mulig det blir enda en thriller a la Coben senere i påsken. #hekta

God påske, alle sammen!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med gode bøker som tar opp tiden litt :). Ha en god påske og rest søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ser ikke ut som at det blir krimlesning denne påska. Etter å ha lest ferdig If you tell av Gregg Olsen for en liten stund siden trengte jeg litt lettere litteratur. Det ser ut som at jeg har nok lesestoff denne helga og påska etter å ha begynt på Philip Pullmans univers om Den mørke materien. Her er det tre bøker i en bok. Foreløpig holder jeg på med Det gyldne kompasset, og jeg liker boka så langt. Jeg har planer om å få sett serien som heter Den mørke materien, og jeg har hatt boka i hylla i en del år, så siden serien kom ut i fjor er det en fin mulighet til endelig å ta seg tid og få muligheten til å lese bøkene.

God helg og god påske!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den mørke matrinen er så bra. Du har kjempe masse å se frem til, referanser, språklige bilder og gøy fantasy. Håper du har en fin søndag og helg videre :). God påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forsøker å få litt (u)vanlig påskeferie mellom alt dette beredskapsarbeidet som har preget hverdagen i hjemmekontoret de siste ukene. Jeg måtte plukke frem Dekameronen, som henter sin rammefortelling fra pandemi og sosial isolering. Skrevet i Italia på 1350-tallet, under sykdommen som kom fra østerled og satte det prektige nord-Italia på harde prøvelser (fritt sitert etter hukommelsen). Ti unge mennesker isolerer seg for å unngå pesten og forteller hverandre historier. Det kan høres dystert ut - men det er det ikke. Tvert imot - fornøyelig. Jeg så forestillingen på Natonaltheateret for noen år siden og den var hylende festlig. Dette er jo egentlig en samling noveller, enkelte av den mer vovede arten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne tror jeg hørt om og mange som sier den er ganske bra. Håper du koser deg med lesning og har en fin helg videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lazarus ble lest ut ganske raskt, og nå har jeg begynt på Historien om en anstendig familie, av Rosa Ventrella. Det er en oppvekstroman fra Italia på 1980-tallet. Stilen skal være litt Ferrante-aktig. Jeg har ikke lest så mye foreløpig, men så langt så bra! Håper det blir mye lest i påsken, innimellom våronn i hagen :-) Håper du vil lage en egen tråd for det, readinggirl20.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy å lese ut noe raskt. Åh Italia de har mange gode forfattere og det hørtes ut en kjekk bok, skal sette den på skal leselisten :). Ja jeg vil gjerne lage en tråd for det :). Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fortsetter videre på bibliotekets leseutfordring: på sporet av den tapte tid, og april er 1930-tallet. Jeg måtte ty til egne reoler og fant Franz Werfel: De førti dagene på Musa Dagh.
Boka er skrevet/utgitt i 1933 og er en dokumentarisk roman om massakrene/forfølgelsen av armenere i Tyrkia 1915, de forskanset seg på fjellet Musa Dagh.
Boka er to bind ca 600 sider tilsammen, så jeg har nok å lese på!
Og så har jeg Wodehouse på engelsk sånn dann og vann "carry on, Jeeves"
Det er vel også no påskekrim på TV? Har ikke undersøkt hva enda....

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja det var forferdelig massakrene som skjedde det og trist at Tyrkia den dag i snakker mye om det som har skjedd. 600 sider er mye å lese, ha en god helg :) Ja det blir mer en nok påskekrim vil jeg anta :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig fæl bok men viktig historie og godt skrevet. Lesverdig

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det er viktig med disse bøkene, godt noen får skrevet om det og gir oss en presentasjon av historien som er så viktig. En må aldri glemme disse tingene får når en glemmer historien skjer undertrykkelse mot andre gang på gang og livet til folk generelt blir dårligere også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vet visst mye om dette, har du lest boken?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei det har jeg ikke, men jeg så en dokumentar på tysk tv for noen år siden og har hatt om dette i studiet mitt historie :). Men jeg setter den på skal leselisten :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Galgen av Yrsa Sigurdardòttir,har lest et par bøker av henne, for en tid til bake, fant ut at det var så spennende at jeg begynte på denne. Har også Judasskuddet av Jørgen Jeger liggende, så da har jeg tidsfordriv i påsken. Jeg er fremdeles på jobb,da jeg har en samfunnskritisk jobb. Men det er greit. Jeg er klar for påske og noen fridager...

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Håper du har det fint og koser deg med litteratur, ha en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sitter fortsatt med «Gudmoren» av Hanne Kristin Rohde. Har liksom ikkje fenget meg så langt, så det går treigt. Men skal prøve å få lest den ferdig til onsdag, da eg har «Utenfor er hundene» av Gunnar Staalesen som ligger og venter som påskekrim dette året.

Ha ei god helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvor langt i boka har du kommet? Jeg pleier å gi opp om jeg er halvvis og boka fortsatt ikke fenger meg. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er vel snart halvveis. Føler liksom eg må lese den ferdig også, i respekt for forfatteren, som faktisk har brukt måneder og år på ei bok. Alt det som ligger bak å skrive ei bok. Fra våkne netter, til skrivesperrer, til tidspress, tilbakemeldinger osv osv... så føler eg at forfatteren fortjene såpass at boka blir lest. ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da er du en veldig tålmodig sjel og det vil forfatteren nok sette pris på :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser ikke så mye om dagen. Virkeligheten er så spennende i seg selv for tiden, så det går mye i nyheter og tv. Og vi har fått hjem bortreiste studenter, så vi er mye sammen i familien.

Men når jeg leser, så fortsetter jeg med Follett; Den evige ilden er tykk, og vil antageligvis holde meg i ånde til langt ut i påskeferien.

God helg til dere alle :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Koselig med besøk av studenter, håper du får en fin helg og påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte akkurat å høre på "The Constant Gardener", som lydbok lest av forfatteren selv. Altså John le Carre, etter at jeg hadde lest noe om den norske innleseren Ivar Nergaard. Slik kan det gå. Det var en avsporing fra det jeg skulle gjøre. Jeg har hjemmekontor og barnet har hjemmeskole, og det er hovedsaklig hyggelig, men ikke alltid effektivt, så jeg tenkte å ta noen timer på lørdag, altså nå. Det blir ikke så mye lesing, men jeg håper at det vil endre seg. På nattbordet ligger "Hjemsøkelse" av Jenny Erpenbeck, ei bibliotekbok som har fortrengt Kazio Ishiguro og "De utrøstelige", bare fordi jeg på et tidspunkt må levere den tilbake. Der lå også "Insektenes hemmeligheter" forfattet av Anne Sverdrup Thygeson, og illustrert av Nina Marie Andersen. Fordi vi ville vite mer om tordivler spesielt, så gjett hvilken barnebok vi har lest første kapittel av minst tre ganger nå, og som synes å være et effektivt innsovingsmiddel. Sånn går dagene, og det er fine dager, det må jeg si. Bortsett fra, eller kanskje heller tvert imot, den manglende effektiviteten. Det snør ute. Ønsker alle som leser en fin uke med mer lesing.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Så morsomt jeg har også hørt The Constant Gardner som ble lest av forfatteren, jeg synes det er artig at forfatteren selv leser inn boka. De vet liksom hvilken stemming de skal tilføre det skreve ofte, men det kan også være dårlig det varierer veldig. Kjekt å ha noen bøker som er liggenede og at jeg faktisk prøver å fullføre dem. Ønsker deg en fin helg og god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er så heldig at jeg arbeider i en bransje som har gode dager nå. Jobber som kunderådgiver i interiørbransjen, og det er mye besøk i butikken - samtidig som jeg har to kundebesøk bak meg de to siste ukene. Viktig for å kunne analysere kundens behov, ikke minst når det er snakk om full oppussing eller totalrenovering.

Ellers har mine amerikanske presidenter gjort noen framstøt i den kalde krigen. Viktig lesning for å forstå hvordan det amerikanske systemet og samfunnet har blitt bygd - og fortsatt bygges. Dette blir også en del av påskelitteraturen. Og sikkert noe annet også - uten at jeg har planen klar :-) God helg og uke til alle og enhver :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Så gøy at bransjen din lever godt i disse dager :). Kald krigen er et av mine favoritt temaer som finnes i historie :) Håper du koser deg med påskelitteraturen :) God helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sitter også med en følelse av at det er evig søndag!
Blir mye lesing på meg denne påska. Har skada foten + nerve K klem i hånda...så d er sjukt begrensa hva jeg får gjort om dagen. Dritkjipt! Men forsøker å se det positive: Mer lesetid

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Uff da. Håper du blir bedre :) Og kos deg med lesning og påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva