Nå trenger jeg litt hjelp fra dere bokelsker. Boken jeg jakter på likner på bøker av Arild Rypdal (MI6), men er av en litt annen art. Den jeg har lest handler om 2 jenter som dykker og blir jaktet på av andre dykkere fra en katamaran som smugle våpen. Den ene jenta (agenten) klarer å komme seg unna, men den andre blir drept. Eieren av katamaranen er en rik godseier. Det er mange bøker i en serie og jeg vil gjerne finne resten, men har glemt forfatterens navn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nattdykk og Origo av Kim Småge?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei dessverre, mener også at det var en mannlig forfatter. Den første jeg tenkte på var Val McDermid, en av mine gode forfattere, men ikke hun heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa