Denne boken har vært min faste følgesvenn gjennom året, og vært den boken jeg har lest i når vi har hatt lesetime i norsken. Nå som ferien er i gang fikk jeg endelig fullført de siste sidene!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har humret godt av Allan Karlssons sprell på en reise gjennom fire kontinenter med uran i kofferten og en iPad under armen. Humoren er den samme som i «Hundreåringen», og historien er nesten like vill og fantasifull. Denne gangen får vi møte både Donald Trump, Putin, Kim Jong-Un og Angela Merkel i et politisk drama med selveste Allan Karlsson i en litt ufrivillig hovedrolle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ToneMerethe SolstadVannflaskeIngvild SMorten JensenErlend Rødal VikhagenMonica CarlsenHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundArne SjønnesenJulie StensethWenche VargasElin FjellheimLilleviSimen "Boktimmy" IngemundsenTjommiKine Selbekk OttersenDagfinn JakobsenIngunn SJune Plutonikakjell kNoraBjørn BakkenkntschjrldTheaTrygve JakobsenTine SundalThomas Røst StenerudHilde H  HelsethBjørg Elin NærlandHanne MidtsundIna Elisabeth Bøgh VigreAnne Lise JohannessenMarianne  SkageHilde VrangsagenGrete AastorpGro Anita Myrvanganniken sandvikSol