Denne boken har vært min faste følgesvenn gjennom året, og vært den boken jeg har lest i når vi har hatt lesetime i norsken. Nå som ferien er i gang fikk jeg endelig fullført de siste sidene!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har humret godt av Allan Karlssons sprell på en reise gjennom fire kontinenter med uran i kofferten og en iPad under armen. Humoren er den samme som i «Hundreåringen», og historien er nesten like vill og fantasifull. Denne gangen får vi møte både Donald Trump, Putin, Kim Jong-Un og Angela Merkel i et politisk drama med selveste Allan Karlsson i en litt ufrivillig hovedrolle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Eivind  VaksvikHarald KDolly DuckAkima MontgomeryTine SundalHeidi Nicoline ErtnæsHanne MidtsundKine Selbekk OttersenStine PernilleEmilieskritaolineKjell PEirin Lavine HenriksenThina NordtveitHelge Thime-IversenTorill Elisabeth Revheimingar hMarit HøvdeHildeVannflaskeMarit HåverstadgretemorBjørg L.Camilla RødjeBeathe SolbergWenche VargasToveJenny Dahl BakkenInger-LiseReadninggirl20Thomas KlakeggSimen "Boktimmy" IngemundsenJulie StensethIngunnGlitterMyyArve G.Mia ChristineLilleviAnneWangJune Plutonika