Hei. Hvilke nyutgivelser venter dere på i 2020?
Jeg gleder meg til
Elena Ferrante
Robert Galbraint - Cormoron Strike 5
Arne Dahl - Berger och Blom 4

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Cormoron ser jeg veldig frem til i hvert fall. Jeg venter også på en bok som er utgitt på norsk i år som heter bok nummer strålende unge døde av Jessica Fellows. Ellers håper det kommer flere andre også som kan leses. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gleder meg veldig til Tore Renbergs nye roman Tollak til Ingeborg, som kommer ut i september. Han ble en helt ny forfatter for meg gjennom Du er så lys som han skrev på nynorsk. Her følger han opp med ny bok på samme skriftspråk, så dette blir spennende! Jeg har lest en del gode nynorskbøker de siste par årene, men det er langt fra alle forfattere som har samme naturlige flyt og driv i språket lik den Renberg fikk til i sin nynorskdebut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har også lest Tore Renberg :)
Carl Frode Tiller sin triologi Innsirkling er en forfatter som skriver fantastisk, på nynorsk. Kan anbefales, viss du ikke har lest de bøkene. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg til mer Cormoron:)
Ellers er vel min nye favorittforfatter akkurat nå Bågstam, Anna.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl