Troverdig - kanskje engang ikke så my fiction (!!!) fra en russisk psykriater som skriver fra meningmanns perspektiv om mirakler & mekanismer vi ennå ikke vet så altfor mye om. Dette er kanskje den siste boka jeg leste om emnet, siden den er så utrolig bra. Den ga alt en ønsker å vite om shamanisme, dersom man ikke ønsker seg en egen lærer eller håndbok (om det fins?). Leste hvert sekund jeg hadde ledig over 2 dager og lå våken til langt på natt.

På det varmeste <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte denne også svært godt. Har lest den to ganger. Første gang hadde jeg den med på tur til Amalfikysten i Italia og leste i varmen på balkongen----om kalde Sibir..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt. Jeg er veldig enig med deg i det du skriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Karoline in WonderGladleserMonica CarlsenIngeborg GTove Obrestad WøienJoakimPirelliBjørn BakkenbrekLeseaaseHarald KmoiraTine SundalSolveigEileen BørresensvarteperHegeFinn Arthur JohansenLeseberta_23Soffa86ToveMarit HåverstadGro-Anita RoenLisbeth Kingsrud KvistenJenny Dahl BakkenSol SkipnesMangosaft45Tonje SivertsenJan Arne NygaardNabodamaIngebjørgBjørg L.Anne-Stine Ruud Husevågingar hSynnøve H HoelHelene FagerhusVannflaskeTralteKareteRufsetufsa