Troverdig - kanskje engang ikke så my fiction (!!!) fra en russisk psykriater som skriver fra meningmanns perspektiv om mirakler & mekanismer vi ennå ikke vet så altfor mye om. Dette er kanskje den siste boka jeg leste om emnet, siden den er så utrolig bra. Den ga alt en ønsker å vite om shamanisme, dersom man ikke ønsker seg en egen lærer eller håndbok (om det fins?). Leste hvert sekund jeg hadde ledig over 2 dager og lå våken til langt på natt.

På det varmeste <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte denne også svært godt. Har lest den to ganger. Første gang hadde jeg den med på tur til Amalfikysten i Italia og leste i varmen på balkongen----om kalde Sibir..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt. Jeg er veldig enig med deg i det du skriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin Lothe