Jeg har slitt med å finne rekkefølgen på forfatterens bøker. Jeg har sett at han har tre hovedpersoner:

1) Logan McRae: Kald granitt - Før mørket faller - Hudløs

2) Ash Henderson: Sang for de døde - Hilsen fra de døde

3) Callum MacGregor: Et dødelig mørke

Jeg tror lista over Logan-bøkene er komplett, men hva med de andre? Jeg har sett et sted at han har skrevet mange andre bøker enn de jeg har nevnt. Noen som kan hjelpe meg med titler, i riktig rekkefølge? De må være oversatt til norsk.

Hvilken serie likte du best?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ikke lest noe av ham, men har sjekket ut litt, og det ser ikke ut til at flere er oversatt enn de du lister opp her.

Rekkefølgen på Logan McRae ser riktig ut, og han har hittil skrevet 12 bøker i den serien. Jeg vil virkelig anbefale deg og prøve ut en engelsk utgave, du behøver ikke skjønne alt for å få godt utbytte av boka. De engelske utgavene kan du bestille på ark.no eller i butikk. Leser du e-bøker finner du de på amazon.com.

Når det gjelder Ash Henderson har han bare skrevet to. "Hilsen fra de døde" er den første.

"Et dødelig mørke" ser ut til å være en enkeltstående roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble litt forvirret, ser du, siden jeg også har sett at han har skrevet mange flere bøker enn dem jeg har funnet oversettelse av. Jeg tenkte at alt var oversatt. Å lese på engelsk er en kjempeterskel for meg. Språket må være veldig enkelt for at jeg skal få med meg handlingen, tror jeg, men takker for utfordringen. Kanskje jeg prøver meg dersom de oversatte bøkene faller i smak. Tusen takk for at du tok deg tid til å svare!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Trygve JakobsenKathrineToveKay Nilsentove NessRisRosOgKlagingJohnny OlsenTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågLibraritas vSiljeJanne BrovoldEivind  VaksvikAndreas BurøØystein LLene AndresenLailaReadninggirl20Torgeir MyklebustRufsetufsaBjørn SturødSteinar JøsokRune U. FurbergHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPirelliBertyJeanetteellinoronilleIngunn SvaskeklutMari Nordø LommelunMarie WTor Arne DahlElin SkjerengIngunnTonjeNina J.B.ingar hHilde Vrangsagen