Jeg leser Ambjørnsens Ekko av en venn denne helga, og er altså inne i Ellings hode. Han er like eksentrisk som før, og har et like rikt indre liv, der han lager alle slags forestillinger om menneskene rundt seg. Men han er veldig alene i livet, og jeg synes nok til tider det blir litt mye av alle disse tankerekkene hans.

Men for all del, en god bok, som de foregående, og det skal visst være uvær denne helga også, så det blir mye innetid - og sikkert lesing :-)

God helg alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja det kan jo en synes om Elling, jeg synes han som karakter har mange fine trekk og at han forstår mye av det som han ser på mange måter og mange måter ikke. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  Haugen