Har dere noen begrensing i kjøp av bøker så lenge økonomien strekker til? Det skal ikke mye til å ikke ha begrensing. Tror jeg ikke har det.

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har dere noen begrensing hvis dere både har plass og økonomi?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nja... Nå kjøper ikke jeg romaner, jobber på et folkebibliotek og får alt jeg vil der, men er derimot en tulling etter fuglebøker... Har også en del julebøker, noe barnebøker, dyrebøker, hestebøker av alle slag (gammel hestejente slår seg sammen med gammel trav-gubbe...) osv osv osv... Så det er en del faktabøker hjemme hos oss for å si det sånn, men jeg prøver å holde innkjøpsmengden nede da, det fylles jo opp...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg bor alene i en ganske liten leilighet, så måtte kvitte meg med masse bøker da jeg flyttet inn og forsøker hardnakket å ikke kjøpe flere. Dermed blir det primært biblioteket jeg sverger til, evt. Kindle-bøker jeg kjøper.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg handler nesten aldri bøker lengre. Jeg låner kun ved bibliotek og kjøper noen bøker på kindle siden det er billigere enn i butikk om jeg ikke kan få tak i dem på bibliotek. Jeg har nok rundt 200-300 kr max per måned, men bruker ikke så mye siden jeg handler mest på kindlen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forsøker å kjøpe veldig lite. Dette pga plass. Så jeg har vel lagt meg på begrensning i forhold til det. Inn i mitt hus nå kommer kun favoritter jeg finner til et godt tilbud, og gaver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine Sevilhaug