Den første boken av Paul Auster som jeg nettopp har lest. Suveren bok, og for egen del er det alltid spennende med "nyoppdaget" forfatter og forhåpentligvis mange gode bøker som skal leses. Jeg liker måten Auster tvinner sammen flere forskjellige historier. Også har jeg nettopp vært i butikken og hentet ny forsyning. Tenkte jeg skulle fortsette med New York-trilogien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du har mye å glede deg til. Jeg holder på med hans siste bok, Invisible, og er kommet halvveis. Kan nesten ikke legge den fra meg. Men han har skrevet så mange andre gode bøker også! Foreslår Brooklyn Follies.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ErlendNorahSimen "Boktimmy" IngemundsenÅsmund ÅdnøySverre HoemAnhlilRisRosOgKlagingDun AenghusTorill Elisabeth RevheimPrunellaAnneWangRagnhildgretemorkjell kLeseaaseAjiniakraNina BallerinaHildaingar hKorianderBerit RAtmanAud- HelenHarald KHeidi LBenedicteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethmoiraOda Marie HWenche VargasSynnøve H HoelEmilie GeistTom-Erik FallasiljehusmorLesevimsaMaren Hjelle AuneGunn DuaasDolly Duckanniken sandvik