Den siste bokserien til Austen heter "Sanditon". Hun ble ikke ferdig med bøkene før hun døde. Den kommer på TV i jula som en serie. En regisør har laget fortsettelse. Noen her inne som har lest denne serien? Kan den anbefales?

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har tenkt å lese noe Jane Austen neste år. Tidligere har jeg lest et par bøker. Jeg begynner med Fornuft og følelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det synes å være en ustoppelig etterspørsel etter TV-serier bygget på Jane Austens romaner fra det tidlige 1800-tallet. Nå er man altså begynt på etterlatte tekster som hun ikke fikk fullført mens hun levde. Alt vel så lenge at det bringer flere lesere til bøkene hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serien sendes på NrK nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er Austen sær eller ikke populær litteratur siden ingen svarer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror ikke dette er riktig forum for spørsmålet ditt. Søker du på Sanditon, får du opp et antall utgaver, men ingen har flere enn seks følgere. Ingen har omtaler, ingen har terningkast. Søker du på Jane Austen, derimot, vil du finne at hun verken er sær eller upopulær, ut fra lesertallene på andre av hennes bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor er den ikke omtalt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fordi det bare er en håndfull av over 40 000 bokelskere som kanskje har lest boka, og ingen av dem har skrevet noen omtale. Forlagets omtale av den nyeste norske oversettelsen finner du her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa