Hei! Jeg er veldig glad for den dystopiske lesesirkelen vi har her inne! Kommunikasjonen er litt utfordrende her inne pga begrensningene på meldingstjenesten. Jeg tenkte det kunne være greit med en e-postliste for informasjon om nye lesesirkelbøker, avsluttet leseperiode m.m. Men at diskusjonene og alt det foregår her inne. Da blir vi mindre avhengig av at folk husker på å gå inn å sjekke og holde seg oppdatert. Er det en god idé? Vil du være med på en slik e-postliste?:-)

Send e-post til dystopisklesesirkel@gmail.com

Som alltid er lesesirkelen helt uforpliktende og åpen for alle :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Burde vi opprette en hovedtråd for lesesirkelen?

Jeg har et forslag til en bok, men om en stund. Sitter og leser om det å lese bøker som har vært forbudt, i den perioden som kalles "banned books Week" (tror det er siste uka i september). Forslaget mitt er Fahrenheit 451 av Ray Bradbury. Det er en framtidsdystopi fra 1953 hvor bøker er forbudt og blir brent.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for forslag! =)

Hvordan vil det fungere med en hovedtråd? Tenker du en tråd hvor vi diskuterer alle bøkene nedover løpende, eller er det andre løsninger for dette?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser at det allerede finnes en hovedtråd. Den du kommenterte, fra fire år siden :). Den er sikkert fin å bruke som en oversikt til hvilke bøker som leses når osv. Selve lesingen av en bok har pleid å være i en egen tråd?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, sånn ja! =) Nå er jeg med! Ja, det stemmer at vi har hatt generelle ting der, og så bøkene i en ny tråd for hver gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg setter meg ikke på epostlisten, men følger med på innleggene og er fortsatt med på samlesingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjempefint! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

FInt forslag!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Hvor finner jeg denne eller disse tråden(e) her inne? Har gått meg hus forbi.
Fint initiativ med e-postliste, men er selv kun nysgjerrig på hva dere har drevet med så langt, og leser kun på originalspråk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har lest mange ulike dystopiske bøker. Det er som regel lite diskusjon, men samlesing og litt prat. Alle trådene ligger i diskusjonsforumet her. Kan søke på dystopisk lesesirkel. Skal se om jeg finner en lenke.
Etter medlemmenes ønsker har vi kun valgt bøker som er å finne på norsk så langt. Fordatterne har vært norske, amerikanske, svenske, russiske, tyske og sikkert flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker så meget. Fikk bokmerket meg denne tråden for fremtidig referanse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

CecilieEllen E. MartolMarianne  SkageMads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.