Jeg leser ikke 50 bøker i året, så det er flere av mine bøker som matcher flere punkter. Ellers hadde jeg ikke kunnet delta! Halve moroa (for meg) er å lese om bøker, og finne ut hvilke som kan passe til de forskjellige punktene. Men, det skal også være rom i løpet av året til å lese bøker man har lyst å lese som ikke passer inn på denne lista. Goodreads, og gruppen for Popsugar sin leseutfordring der, er til god hjelp. Her poster folk forslag til bøker i alle kategoriene. Det er plass for å lese både nytt og gammelt, flere (alle) sjangre, tykke bøker, tynne bøker, klassikere, bestselgere osv. Jeg begynte med det for å prøve å lese mer variert enn det jeg hadde gjort noen år. Det funket!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg klarte å fullføre PopSugar sin leseutfordring i 2018. Det var gøy.
Ja, det er mulig å finne bøker til alle punktene, og overraskende nok ble det mange gode leseopplevelser av det både i 2018 og 2019, også i sjangre jeg ikke ville valgt selv, og bøker jeg ellers aldri ville tenkt på. Nå i år 2019, kommer jeg nok ikke til å bli helt ferdig, og grunnen er at jeg dropper noen få punkter som jeg ikke gidder å anstrenge meg for å finne bok til. Har klart å plassere 47 bøker, men alt i alt har jeg lest over 50 bøker dette året. Julen vil jeg heller bruke til å lese det jeg har lyst til enn å prøve å finne en "LitRPG book", en bok med Zodiac tegn og en bok med handling fra "a university camp". Disse dropper jeg i år med god samvittighet, tar det ikke mer alvorlig enn det. Og så starter jeg på PopSugar 2020 med godt mot, og så får vi se når året ebber ut om jeg har fått plassert bøkene som jeg har hatt lyst til å lese i løpet av året.
Det er uansett gøy å være med. På Facebook har vi en gruppe som for PopSugar - no pressure hvor vi kan diskutere bøkene og valg av bøker.

Godt nytt leseår til dere.

(mine lister:
2019
2020

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er fint med et avslappet forhold til lista. I fjor kom mange av bøkene på plass siste halvår. Det er noe med å få tid til å lese det man har lyst til å lese. Takk for linkene til listene dine, de skal sjekkes ut :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl