Siden jeg ikke har deltatt på lenge, kan du stryke meg fra listen. Jeg kan vel da fremdeles slenge meg med i diskusjonen hvis dere velger ei bok jeg leser samtidig med dere, men kan ikke være med og foreslå eller stemme på bok?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det var leit, Bjørg! Håper å sjå deg likevel- du har ofte gode litterære meiningar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, Hilda! Av forskjellige grunner har det blitt mindre lesing i det siste, og det blir mest etter innfallsmetoden. Men jeg kommer til å følge med dere litt, og slenger meg kanskje med hvis det passer sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, da stryker jeg deg fra lista.
Håper du blir med på diskusjonene, og velkommen tilbake dersom du ønsker det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du gjør en viktig og god jobb med å holde liv i bokdiskusjonene her inne, Kjell. Håper du fortsetter med det, og jeg kikker nok innom dere av og til :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var synd, Bjørg. Du er en viktig stemme her inne, verdt å lytte til.
Jeg håper du finner grunn til å "slenge deg med" titt og ofte - eller aller helst ombestemme deg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg dukker nok opp innimellom, skal du se :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa