Bare hyggelig - kos deg, Marte Onarheim :)
Jeg tror der er bøker til alle punktene på listen, men den er vel ikke helt klar enda, er vel "bare" 48 punkter av 52 til nå for 2020. Der kommer vel en komplett liste i desember eller til nyåret :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg fant den listen, men vet ikke hvordan jeg legger til bilde. Ganske lik den du har, men noen andre punkter. Alltid spennende å se hvilken punkter som kommer. Har hatt lesetørke frem til juni da braket det løst. Så satser på å opprettholde den gode leieperioden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor fant du listen?
Den kan legges inn ved at du finner bildeadressen i sett inn bilde ikonet (nr. 2 fra høyre)
når du starter med å lage lister her på Bokelskere :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant den på nyopprettet lister tror den het readingchallenge, leseutfordring. Jeg bladde bare tilfeldig gjennom de nyeste listene.

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/cZu1co3QkcT16-r6I-t08_qwpqY/fit-in/728xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2019/11/18/712/n/44490375/c272e6715dd2c1784de3b6.02986548_challenge/i/2020-POPSUGAR-Reading-Challenge.jp

Fungerer denne linken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan nok brukes, men Popsugar Reading Challenge og
Around the Year in 52 Books Reading Challenge er to ulike lister.
Kan kanskje være såpass like at det er mulig å følge begge to :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det er så mye å velge mellom. Jeg pleier å lese det jeg vil og så fylle ut etterhvert. Det var hvertfall mange artige punkter du hadde på din liste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus