Jeg er helt enig, det virker som han prøver å provosere skikkelig. Jeg har ikke lest noen av de andre bøkene hans, men dette er ekstremt spesielt. Jeg er jo dyreelskere og jeg har jo ledd litt av de «komiske» hendelsene, samtidig gjør det litt vondt i hjerterota på dyrenes vegne. Jeg har mange ganger tenkt hvor langt skal du dra dette her nå, går det virkelig ann å dra dette lengre, og det gjør det. Hvor i alle dager har han fantasien fra har jeg tenkt på. Jeg har hørt at han er en god forfatter, men denne boken er så spesiell at jeg vet ikke hvordan jeg skal ordlegge meg for å forklare. Det var en meget spesiell leseopplevelse og jeg lurer jo litt på hva som skjer videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja dyrene blir ikke så godt behandlet, noe av boka er morsom, men noe ristet jeg bare på hodet av. Han har skrevet bedre bøker, men ofte ønsker Loe å provosere og få leser til å tenke om. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila