Språk er gøy. Og jeg synes Kristin Bech har gjort en svært god jobb i populariseringen av et ellers kanskje litt nerdete tema. Etter min mening er dette forskningsformidling av ypperste klasse. Dette er en bok jeg har hatt stor glede av å lese, og jeg kan nesten ikke vente med å begynne med en bok på engelsk igjen.
Bech skriver om utviklingen av det engelske språket, og særlig påvirkningen fra andre språk. Men noe som også er interessant her er beskrivelsen av ulikheter i språket etter land. For eksempel UK vs US, Canada, Australia og så videre.
Les denne, du vil ikke angre - og sannsynligvis lære noe nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

leser42Grete AmundsenMarie HolterFindusLars MæhlumDaffy EnglundVidar Ringstrømenrique bærfjordHarald ErfjordGunillaBente NogvaMari Nordø LommelunJorid FMorten JensenVannflaskegretemorSiljeKine Selbekk OttersenMonica CarlsenHanne Kvernmo RyeBerit RTorill Elisabeth RevheimVigdis VoldKari MereteMalinDemeterMarit HøvdemartinekhDolly DuckØystein LTine SundalBjørn SturødNina M. Haugan FinnsonJarmo LarsenRufsetufsaAstrid PedersenalpakkaIngunn SINA TORNESJenny Dahl Bakken