Jeg trenger deres hjelp! Jeg kjøper ofte bøker til mine nieser til jul. Hun eldste på 14 sier at det ikke er vits, fordi hun leser så sjeldent. Jeg har lovet henne at jeg skal klare å finne en bok hun liker. Kom med tips.

Hun liker tv-serier som gossip girl og riverdale. Hun er ikke fan av fantasy eller sci-fi. Helst litt spenning, men ikke for skummelt. Jeg tror hun foretrekker å lese på norsk. Den siste boken hun leste som hun likte, var "kyss meg da, sa Ella". Det er nok et par år siden.

Hjelp meg å vise henne at bøker er fint, når man bare finner den riktige...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jenta mi liker bøkene av John Green veldig godt. Faen ta skjebnen er vel en favoritt.
Ellers har jeg veldig troa på Jenteboka for denne aldersgruppen.

Lykke til :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei. Maria gripe sine bøker, Klaus hagrup om Markus, Jørgen +anne er sant. Mina på sporet, mins å restaurantmysteriet, mine i dårlig selskap og mina og den gale grevinnen. Historien om Glenn Anton dag Solstad. Det er de jeg likte i min barndom har ikke lest så mye barn/ungdomslitteratur i voksen alder:) Unni Lindell er også ganske god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vil anbefale Himmelen begynner her av Jandy Nelson som er veldig fin bok. Hver dag av David Levithan. Lykke til med å finne gode bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva med en biografi om en kjent blogger, om hun følger noen?
F.eks. Shirog : jenta jeg en gang var av Isabel Raad. Eller Helsesista sin bok #Vågåvære
Jeg liker godt diktboka til Trygve Skaug som heter Følg med nå. Den er fantastisk vakker, handler om psykisk helse, skrevet til ungdom.
Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva