Helvete. Erlend Loe.
Dette er ei bok om å kunne lære seg å se litt lyst på livet, selv om det meste ser litt lite lyst ut, fortalt på en måte som bare Loe kan - og det er nok en fordel å ha lest litt Loe tidligere, sånn at man allerede har akseptert hans dribling med virkelighet og fiksjon.
Dro litt på smilebåndet, av og til, men at Loe ikke fikk meg til å le mer, tror jeg skyldes at dette må være et hastverksarbeid. Han kan så mye bedre, og med ei sånn ramme burde han fått meg som aksepterer hans litterære virkemidler til å småhumre hele veien; tur/retur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne MeyerAtmanLailagretemorJan Arne NygaardJulie StensethmgeRandiAHeidisomniferumBjørn  BakkenGrete Aastorpmay britt FagertveitMarit HåverstadHelene FagerhusSissel ElisabethSimen "Boktimmy" IngemundsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSverreLeselenaElin LuråsLiseMartinenMonica CarlsenIngunn ØvrebøLisbeth Kingsrud KvistenTonje SivertsenLinnTone DahleCassiopeiaReadninggirl20Akima MontgomeryEli HagelundIngeborg GAnjaThomas KlakeggRufsetufsaErlendNorahÅsmund Ådnøy