Hei. Denne helgen har det vært veldig liten tid til å lese, men fikk skvist inn to timer når jeg satt på toget. Jeg holder fortsatt på med dyrene i Afrika av Erlend Loe, Truls til fjells og så fikk jeg endelig henta Tatovøren fra Auschwitz av Heather Morris på biblioteket. Har sikkert venta på den i 3 mnd. Så måtte bare begynne på den også. Men skal fullføre de to andre også. Er godt i gang. Håper dere har hatt en fantastisk fin helg. Ha en god uke=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så herlig å få bøker man har ventet lenge på. Jeg selv har ventet evig på noen bøker som også skal ta rundt tre måneder. Håper du hadde en fin helg :) og ha en fin uke du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl