Hei. Denne helgen har det vært veldig liten tid til å lese, men fikk skvist inn to timer når jeg satt på toget. Jeg holder fortsatt på med dyrene i Afrika av Erlend Loe, Truls til fjells og så fikk jeg endelig henta Tatovøren fra Auschwitz av Heather Morris på biblioteket. Har sikkert venta på den i 3 mnd. Så måtte bare begynne på den også. Men skal fullføre de to andre også. Er godt i gang. Håper dere har hatt en fantastisk fin helg. Ha en god uke=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så herlig å få bøker man har ventet lenge på. Jeg selv har ventet evig på noen bøker som også skal ta rundt tre måneder. Håper du hadde en fin helg :) og ha en fin uke du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HeidiHarald KJan-Olav SelforsQi AiMarit HåverstadfornixtuhamreReadninggirl20Dolly DuckIngeborg GBenedicteKristin HolvikIngunn ØvrebøMonica CarlsenLailaBertyBjørg Marit TinholtIdaHilde Merete GjessingMarianne MRositaDaffy EnglundHeidi LAtmanJulie StensethvaskeklutEli HagelundSynnøve H HoelMariarMaritkntschjrldVannflaskegretemorAnna-PiasusannaKaroline in WonderErikNeda AlaeiLeseaaseAnniken L