Eg må tilstå: Eg har tjuvstarta...Bokmerket ligg på s 64.
Då eg begynte å lese for eit par veker sidan lurte eg på kva i alle dagar er dette? Så la eg den vekk, tenkte eg måtte vente til felleslesinga starta.
Har lese litt i dag, og opplever at innhaldet tiltaler meg på eit merkeleg vis. Teksten er fragmentarisk, men likevel er der ein raud tråd. Litt humor har eg også fått med meg, enten det var tilsikta eller ei.
I dag har eg lese: Overalt og ingensteds , Flyplasser, Å reise til røttene, Reisekosmetikk, La Mano di Giovanni Battista, Originalen og kopien og Reddharetoget.

Ser fram til å sjå korleis boka blir opplevd av andre lesarar. :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Boka tiltaler meg også. Svært springende og mye forskjellig, men det meste handler om reiser og bevegelse. Da jeg var rundt s. 64 var jeg spent på å få vite mer om Kunicki. Er nå ca. halvvegs i boka, og ikke noe nytt foreløpig! Men er ikke skuffa likevel. Etter mange omveger er jeg akkurat nå på 1600-tallet i Flandern.

Når det gjelder reiser, den engelske oversettelsen heter "Flights". Den kom forøvrig mange år etter norsk oversettelse, norske forlag er kanskje ikke så verst? På min utgave står det noe om en gammeltroende russisk sekt på baksida, boka har fått tittelen fra dem? Inne i boka er det ikke noe om denne sekten så langt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har lest ca. 100 sider (av nærmere 400), og mitt inntrykk er også at teksten er svært fragmentarisk. Når jeg ser på bokens tittel, regner jeg med at den røde tråden du har funnet handler om reising og forflytning. Stemmer det? Eller er det andre ting som jeg ikke har oppdaget?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Stemmer- ser ut for meg som at innhaldet er om å vere undervegs, alltid undervegs mot noko anna.
Har ikkje lese lenger, må finne litt tid og ro seinare i dag....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har samme opplevelse, Hilda. Tjuvstarta litt jeg også ;)
Jeg hadde den som ebok på engelsk, men gav opp. Jeg ble "frustrert" over at den var så fragmentarisk, ble litt vanskelig. Jeg leste en del sider uten å vite hva jeg hadde lest, uten å ane hva den handler om. Jeg la den derfor vekk, og begynte på den andre boken (Før plogen din over de dødes knokler). Valgte så å kjøpe "Løperne" på norsk, er ikke kommet enda, men satser på jeg skal finne den røde tråden etter hvert - og gjerne litt humor :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit AamdalMereteSteinar JøsokJane Foss HaugenKikkan HaugenCamilla RødjeMagnus FinnsetSynnøve H HoelHarald Khenrik erfjordTanteMamieGroKaroline in WonderBjarne AashaugGladleserTrygve JakobsenmartinekhAnneWangBjørg L.Anne Berit GrønbechSilje HvalstadTonesen81Erika NStine SevilhaugTine SundalIngrid Urdal StølemgeNinaandreas h. o.svarteperSaraHegeFrank Rosendahl SlettebakkenMyStoryINA TORNESReadninggirl20RandiABjørn SturødGitte FurusethTor