Jo, enig i mye, men husk at denne boka,er åpninga til flere bøker i seie om vårt århundre. Da må han legge på noen navn, steder og relasjoner som han kan ta videre siden. Jeg har lest alle til nå, og denne er klart best i en noe ujevn serie. Gleder meg til resten.
Siden denne boka er første bok, kan den godt leses som en frittstående bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er ikke det at forfatteren legger ut "noen navn, steder og relasjoner han kan ta videre", jeg reagerer på. Det er dette sammensuriet av at alt skal med.
Når du sier at "Brobyggerne" er den beste i en ellers ujevn serie, avgjør det saken for meg. Jeg kommer jeg ikke til å lese flere i den. Takk for dine synspunkter.
Jeg har forresten allerede lagt bort "Dandy" til fordel for Erich Maria Remarques "Tre kamerater", som jeg også fant i dette "feriebiblioteket". Det var andre saker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Mette Veronica AaseHeidiBerit B LieHarald KBentRisRosOgKlagingCtinaSverre HoemVannflaskeAud- HelenJulie StensethLine DahleLeselenaJan Arne NygaardBjørn  BakkenHeidi Nicoline ErtnæsChrissieNina J.B.Marie ØstvoldTina UnderhaugAnne ØverkilJenny Dahl BakkenMarteTanteMamieSigrid Blytt TøsdalRandiASoltuhamreJohn LarsenAtmanIdaHilde H  HelsethMereteReadninggirl20Thina NordtveitKaroline in WonderReidun_EMaikenLisbeth Kingsrud KvistenAnneWang