God helg. Hvordan starter deres helg? Denne fredag har jeg trent litt, vært ute på en liten joggetur og lest i Ut av ensomheten Benedict Wells og kommet et lite stykke. Jeg har også hørt ferdig en lydbok i dag The Book Woman of Troublesome Creek som jeg likte godt. Jeg hører også nå på lydbok We are the weather Jonathan Safran Foer i kveld videre.

Hva leser dere denne helga?

Håper alle får en fin helg :)

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 24 svar.

Grei helg,vært ute på flere fine turer. Lest litt innimellom. Lahlum sin siste- Avklaringen, som var en skuffelse. Deretter Arnaldur sin Det mørke vet, som jeg synes var helt sånn som de bøkene pleier å være. Jeg begynte på Folk med angst av Fredrik Backman- og gikk i veldig godt humør til sengs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mhm, dumt at det visste seg å være skuffelse da. Ja Folk med angst likte jeg også godt, ja håper du liker den og får en fin uke :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en vakker oktoberhelg, og jeg har fått ryddet unna en god del i hagen denne fine lørdagen, i tillegg til å lese ferdig "Dagsordenen" av Eric Vuillard. Det er ingen stor prestasjon, siden boka bare rommer 116 sider. De er fylt av oppriktig harme og forbløffelse over mennesker evne til å lyve for seg selv og prioritere på andres død og lidelse. Det er en avveksling fra sosiale medier ihvertfall. Vuillard virker godt informert om den tyske industriens rolle før og under andre verdenskrig. I går ble jeg ferdig med "Angst" av Peder Kjøs, som var lettlest, selverfart og ikke så mye mer enn det. Litt for lett. Så da gjenstår "Nordstjernen" av D.B. John, som visstnok skal fylle tomrommet etter "Jeg er Pilgrim". Håper den er bedre, men jeg hadde ikke tid til grundige overveielser på biblioteket. Lånte to av trilogien til Lars Saabye Christensen også, men siden noen sa at den var vanskelig å legge fra seg, må den vente til alle pliktene er unnagjort. God helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Flott med fin oktoberhelg.:) Hørtes ut som du har fått med deg litt av hvert, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min helg startet med en god gåtur, etterfulgt av klassisk norsk fredagsmiddag - tacos :) Jeg er omtrent 100 sider inn i Erika Fatland sin bok 'Grensen'. Den handler om forfatteren sin reise rundt Russland, både til lands og vanns. Hun besøker alle landene som grenser til Russland. Utrolig interessant! Jeg har tidligere lest boka hennes 'Sovjetistan', og den var også veldig bra. Ellers så leser jeg videre i Rupi Kaur sin 'The sun and her flowers'. Det er dikt, så jeg leser litt nå og da. En av mine favoritter. Jeg har også startet på boka 'Den lille prinsen', som en del av leseutfordringen til Popsugar. Alle bøkene jeg leser nå hører inn under der, forresten. Denne helgen blir det rusleturer, bytting av dekk på bil og høstrydding i hagen. Romeo og Julie på teater i morgen kveld blir en fin avslutning. God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Grensen" er satt på ønskelisten. Hjertens takk og god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Taco til fredag er så herlig. Å lese om Russland er veldig interresant og lærerikt. Tenker jammen jeg må sette den på leselista min. Håper du får en fin lesehelg og helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg holder enda på med folket på Innhaug, er snart ferdig med 3. bok.Siden Magret har det vanskelig og tungt nå gjør jeg noe jeg sjeldent gjør og det er å lese en parallell bok! Fant ut at jeg tjuvstarter på novemberlandet Japan ( jorden rundt på 12 land) og begynte på Hiromi Kawakami: Herr Nakanos forretning for avlagte gjenstander....En helt annerledes bok!!!!
God helg og leseglede til alle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg holder også på med bliblioteket sin Jorden rundt på 12 land :) Jeg holder meg fortsatt i oktober, og leser Rupi Kaur sin 'The sun and her flowers'. Boka fra Japan høres interessant ut! Jeg har blinket meg ut 'Hotellet på hjørnet bitter og søt' av Jamie Ford som novemberboka. Den er litt på siden, men med beskrivelsen "Boken gir en unik innsikt i historien om interneringen av familier med japansk avstamming etter Pearl Harbor, og leserne får et fascinerende innblikk i Seattles Chinatown og Japantown." så syntes jeg den passet inn allikevel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Japan har jeg faktisk gledet meg til lenge og har flere på leselisten min bla. en av en norsk forfatters erindringer om japansk fangenskap på Java. Familien ble tatt til fange ved japanernes angrep på Pearl Harbor. Så ble jeg nysgjerrig på ditt valg også!!! Takk! :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her har jeg strikketøyet i fanget, fyr på peisen og Edvard Hoem på øret med Land ingen har sett. Liker at forfatteren leser selv. Lenge siden jeg leste de to første bøkene i serien, og jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle lese videre, men tok meg i å tenke på hvordan det gikk med Hoem-slekta og livet videre i både USA og Molde. Bra bok dette også. Har ikke bestemt meg for hvilken bok jeg skal lese ellers i helgen, denne varer ikke lenger enn kvelden i kveld. Som alltid har jeg en laaang leseliste og har lyst til å lese alle på én gang :) Noen som kjenner seg igjen? Riktig god lesehelg til alle :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ja det at en forfatter leser lydbøker, er fryd å høre ofte synes jeg selv. De husker nemlig nok best hvilken stemming de var og ville formidle til publikumet sitt og er virkelig i sin bok. Ja har jeg veldig lang skal lese liste, men en/eller et par ting om en gang tenker jeg. :)

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har jo rukket mye i dag! Jeg har startet helgen med å gå en tur i regnet etter jobb, til en venn, hvor jeg fikk en kopp kaffe, så det ble riktig en hyggelig stund.

Så har jeg lest litt i boka jeg har startet på for helga: Lysår av Didrik Morits Hallstrøm. For meg en helt ukjent forfatter, og utelukkende valgt på grunn av leseutfordringen som 'a book set in space'. Det må sies at jeg har grudd meg litt tidl dette punktet i utfordringen, da jeg ikke er særlig glad i science fiction. Så når jeg valgte denne, så var det mye på grunn av at den var såpass tynn - hehe.
Så skjer det at jeg får meg en skikkelig overraskelse, og jeg synes den er kjempebra! Godt skrevet, og det blir spennende å se hvordan dette skal gå.
Ja, det er noe av det som er artig med leseutfordringen, at man presses til å velge litt utenfor det man ellers ville valgt, og kan finne noe som er uventet bra :-)

Jeg må også fortelle dere at jeg har lest til langt på natt hver kveld denne uka, for The seven deaths of Evelyn Hardcastle slukte meg helt! For en ide! Og for et plott! Klassisk mordgåte kombinert med tids- og kroppsreiser, og en løsning man som leser ikke klarer å forutse. Veldig morsom og bra!

Ønsker dere en riktig god helg med masse god lesning:-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tusen takk for boktips. God helg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja litt har jeg rukket over, siden jeg er på jakt etter jobb dermed er mye fritid for øyeblikket. Gøy med ukjente forfattere, kjekt med litt tynne bøker også. Det finnes mer enn nok tjukkere bøker tenker jeg. Mhm spennende med krim.

Håper du får en god lesning videre og en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter heseblesende uker har jeg nå roa meg ned - og hva er mer naturlig enn å roe ned med Anais Nin sine erotiske noveller... Jadda, jadda :-) Gooood heeeelg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjekt med å rolig helg og noveller, ønsker deg en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal prøve meg på 2018-årets nobelvinner Olga Tokarczuk, "Før plogen din over de dødes knokler" (djises). På Ebok.no står denne oppført under "humor", men jeg tror nok ikke det er så ille. Ei relativt kort bok. Etterpå skal jeg komme i mål med et par-tre sakprosabøker som jeg holder på med ("Pelsjegere", "Den ubeboelige planeten" og "Man's search for Meaning").

God helg! :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Oi, jeg står selv i kø på Løperne av Olga Toarkczuk som jeg gleder meg veldig til å lese. Interresant å lese sakprosa også. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen startet jeg med å begynne å lese Ståltosen av J.R . Henriksen. Fikk lyst til å lese noe jeg ikke hadde hørt om før. Den virker veldig spennende og har også en God porsjon humor. Ellers blir det å studere oppskrifter i et par av de nyeste klompelompebøkene , og prøve seg på noen oppskrifter! Ellers stille og rolig helg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Veldig kjekt å lese noen man til vanlig ikke leser ja. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei. Jeg startet helgen med en hard treningsøkt og har ingen spesielle planer gjennom helgen forutenom lesing og strikking. Denne helgen holder jeg fortsatt på med Dyrene i Afrika av Erlend Loe og Truls til fjells. Har også lånt en del bøker på biblioteket så har en del og ta fatt på. Prøver og ikke falle helt utav den gode lesebølgen jeg var på. Håper alle får en riktig god helg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hørtes herlig ut. Jeg vil gjerne høre hva du synes om Dyrene i Afrika når du er ferdig :). Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, har kommet et stykke på vei, men skal holde deg oppdatert. Den er lettlest så blir nok ferdig bare jeg får lagt ifra meg strikketøyet. =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ErlendBertyTone SandvikVibekeJenny Dahl BakkenAtmanSigrid NygaardINA TORNESTovePirelliKristin SpalderTine SundalHeidi Nicoline ErtnæsØystein LElin SkjerengAnniken LBjørn SturødErlend Rødal VikhagenMarit HåverstadRufsetufsaellinoronilleLibraritas vBeathe SolbergGodemineJulie StensethAnita NessmoiraIdaLilleviKaroline in Wonderandrea skogtrø egganTone HHarald KBerit RMarit AamdalGroKristine DalaneTom-Erik FallaDaffy EnglundHege L