Det er veldig spennende, ja.
Akkurat nå så frister "Før plogen din over de dødes knokler" mest, for jeg kjøpte "Løperne" på engelsk og tyvstartet litt. Jeg opplever den som vanskelig å komme inn i. Har lest en del sider, men får ikke riktig fatt på hva det går i. Jeg har lyst til å hoppe over på "Før plogen din over de dødes knokler" jeg da :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg har eit par andre, men kanskje mindre aktverdige, argument for at eg helst vil lese "Før plogen din ..."
1 - Den ser ut for å vere kortare enn Løperne. Skulle forfattaren ikkje falle i smak så er det mindre ulempe med kortare bok.
2 - Det ser ut for at den norske omsetjinga av Løperne berre er å få i mjuke permar. Sjølv likar eg best stive permar, og " .. plogen ..." er til sals med slike.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Simen "Boktimmy" IngemundsengretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsomniferumSverreLeselenaElin LuråsLiseMartinenMonica CarlsenIngunn ØvrebøLisbeth Kingsrud KvistenTonje SivertsenLinnTone DahleCassiopeiaReadninggirl20Akima MontgomeryEli HagelundIngeborg GAnjaThomas KlakeggRufsetufsaErlendNorahÅsmund ÅdnøySverre HoemAnhlilRisRosOgKlagingDun AenghusTorill Elisabeth RevheimPrunellaAnneWangRagnhildkjell kLeseaaseAjiniakraNina BallerinaHildaingar h