Jeg synes halve moroa er å finne bøkene; å sitte og lese om hva slags bøker som kan passe inn i de forskjellige punktene :) Jeg leser en del i Goodreads-gruppa.

Punktet 'Set in space': her har jeg rett og slett valgt 'Den lille prinsen' av Anthony de Saint-Exupéry. Har lest den før, og den er jo så nydelig. 'Posthumously': her har jeg valgt Mary Ann Schaffer, 'Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai'. Lykke til med den videre lesinga!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er jeg enig med deg i, at noe av moroa med utfordringen er å lete etter bøker.

Men så er det også moro å se hva andre deltakere velger til de ulike punktene.
Den lille prinsen var et veldig godt tips forresten, godt mulig at jeg også velger den. Jeg er ikke særlig glad i science fiction, så har stått litt fast her..

Lykke til du også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Simen "Boktimmy" IngemundsengretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsomniferumSverreLeselenaElin LuråsLiseMartinenMonica CarlsenIngunn ØvrebøLisbeth Kingsrud KvistenTonje SivertsenLinnTone DahleCassiopeiaReadninggirl20Akima MontgomeryEli HagelundIngeborg GAnjaThomas KlakeggRufsetufsaErlendNorahÅsmund ÅdnøySverre HoemAnhlilRisRosOgKlagingDun AenghusTorill Elisabeth RevheimPrunellaAnneWangRagnhildkjell kLeseaaseAjiniakraNina BallerinaHildaingar h