Jeg synes halve moroa er å finne bøkene; å sitte og lese om hva slags bøker som kan passe inn i de forskjellige punktene :) Jeg leser en del i Goodreads-gruppa.

Punktet 'Set in space': her har jeg rett og slett valgt 'Den lille prinsen' av Anthony de Saint-Exupéry. Har lest den før, og den er jo så nydelig. 'Posthumously': her har jeg valgt Mary Ann Schaffer, 'Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai'. Lykke til med den videre lesinga!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er jeg enig med deg i, at noe av moroa med utfordringen er å lete etter bøker.

Men så er det også moro å se hva andre deltakere velger til de ulike punktene.
Den lille prinsen var et veldig godt tips forresten, godt mulig at jeg også velger den. Jeg er ikke særlig glad i science fiction, så har stått litt fast her..

Lykke til du også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Per HellemTone Maria JonassenCtinaBeathe SolbergJakob SæthreAlice NordliHarald KThina NordtveitStine_JTonesen81Anniken RøilLena Risvik PaulsenKareteTorill Elisabeth RevheimElisabeth SveeHilde  KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarit HåverstadMonimeiEivind  VaksvikSteinar JøsoksveinDolly Ducktove NessAnne Lise JohannessenINA TORNESTine Sundalingar hSynnøve H HoelHildaGodemineJorund KorbiReidun AngellIdaGro Anita MyrvangHilde H  HelsethgretemorJulie StensethIna Elisabeth Bøgh VigreEllen E. Martol