Fjerde bok om journalist Alice Bratt.

Det er brann i Bergen. I en tunnel. Personbiler og en buss står i full fyr. Alice Bratt skjønner etterhvert at dette ikke er en ulykke, men hun møter motbør hos både politi og redaktør.
Saken er også personlig for Alice. Vennen og tidligere kollega, Hassan, var med i bussen. Han overlevde med store brannskader, og tilstanden hans er kritisk. Redaktøren tar Alice av saken, og i stedet må hun nøste opp i gamle, og uoppklarte drapssaker. Så begynner e-poster å tikke inn i Alices innboks.
Oppi alt dette er det valgkamp, og om ni dager skal ny ordfører være klar.

En sidevender i kjent stil fra Yndestad, men litt mye hopping, så det blir litt rotete innimellom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ble litt "småskuffet" over denne for den er ikke den samme pagetureren som de andre har vært, og jeg syntes Alice falt litt gjennom og var ikke så tydelig som hun pleier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner hva du mener.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson