God fredagskveld :). Denne fredagen har jeg brukt til sosial sammen kommst med taco og film. Har blitt lite lesning denne fredagen. Jeg har såvidt begynt på Ualminnelige mennesker av Peter May liker begynnelse allerede veldig godt.

Hva leser dere? Håper alle får en fin helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Har begynt på omgitt av idioter som er om alle de fire typer folk som finnes. Den er ok, og har kommet til side 83.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den har jeg også lest og er enig med at den er ok. Håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest ferdig Margaret Atwoods Handmaid's tale i helga. Den var skikkelig god. Jeg er en av dem som ennå ikke har sett serien, men kanskje jeg frister meg utpå nå.

Nå står Berlinerpoplene av Anne B. Ragde for tur. Dette blir min første bok av henne. Jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente, så det blir spennende.

Håper alle nyter en lang og deilig søndag!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja handmaids tale er god og ikke minst oppfølgeren er bedre enn første synes jeg faktisk. Håper du koser deg oss med søndag og Berlinerpoplene :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gled deg til Berlinerpoplene! Den er Ragdes aller beste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat nå så leser jeg Rupi Kaur 'The sun and her flowers' for 3. gang :) Liker den boka så godt. Denne gangen er det som en del av Popsugar sin leseutfordring, og det lokale bibliotekets Jorda rundt på 12 bøker - oktober er India. Jeg har også såvidt startet på 'Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten' av Bjarte Arneson. Har kommet litt for kort i denne boka til at jeg har noe inntrykk av den ennå. God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lurer på om jeg har lest den the sun and her flowers, men litt usikker. Kjekt å igjen lese :). Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser to helt fantastiske bøker nå. Middlesex av Jeffrey Eugenides som e-bok, og Max, Mischa og Tetoffensiven av Johan Harstad som lydbok. Begge har jeg hatt lyst til å lese lenge. Sistnevnte begynte jeg på i sommer, men den var på over 1000 sider og begynnelsen ganske langdryg, så jeg måtte legge den bort. Men lysten til å lese den var der fortsatt, og når jeg nå fant den som lydbok var det løsningen. Så mye lettere å bli lest for enn å lese selv. Og den skuffer ikke, jeg er fascinert og dratt inn i livet til Max og hans oppvekst. Med Middlesex begynte det motsatt. Jeg startet med lydbok, men allerede helt fra start var det så mange detaljer at jeg måtte lese det selv. Nyte hver gode formulering. Storkoser meg med begge bøkene og vil bare lese mer, samtidig som jeg ikke vil at de skal ta slutt. Ønsker alle en god lesehelg og leseuke :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg likte også Max og de godt, men kom meg ikke gjennom på papir. For mange avbrudd. Nå tror jeg lydbok får være verdt et forsøk, fordi jeg vil jo bli ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner deg godt :) Er noe med å fullføre en god bok. Hører gjerne etter hvert om du synes den funket som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siste nevnte boka har lest selv og likte så godt. Håper du koser deg videre med både bok og lydbok :). Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei=) denne helgen leser jeg Truls til fjells av Truls Svendsen og Dyrene i Afrika av Erlend Loe. I går leste jeg en lite bok om indre ro av Ashley Davis Bush. Tenkte også å starte på kjærlighetsbrevet av Lucinda Riley. Det er litt greit å bevege seg utav Lucinda Riley boblen selvom jeg elsker bøkene hennes så det er vanskelig å holde seg utenfor den boblen. Håper alle får en riktig god helg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Dyrene i Afrika selv har jeg lest, spent på hva du synes om den. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! Til deg og alle andre som har ei triveleg stund i selskap med boka si. Eg sit i eit fantastisk, flott haustver, med sol frå knallblå himmel og ein natur som glitrar i alle nyansar av haustfargar. Må nok ut ein tur, men når eg kjem heim skal eg kose meg med Svøm med dem som drukner av Lars Mytting. Den har stått lenge på ønskelista. Det vesle eg har lest lovar godt.
God helg! :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Svøm med dem som drukner likte jeg selv veldig godt, håper du koser deg med den og liker den. :) Håper du får ne fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har begynt på The seven deaths of Evelyn Hardcastle denne helga, og den virker bra. En litt annerledes bok, tror jeg det er.

Og så er det så sunt for meg å lese litt på engelsk. Det har jeg gjort altfor lite av, merker jeg.

Ønsker dere alle en finfin høsthelg :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjekt med å utfordre seg selv i hverdagen, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kikkan HaugenFiolHarald KritaolineMarit HøvdeAnjaKirsten LundLibraritas vReadninggirl20Anniken RøilEivind  VaksvikEirin EftevandBjarne AashaugJulie StensethVersionMarianneKjetil AudsenLailaRandiHegeMonaiVannflaskeØystein LAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAndreas BoklesereachotheringSynnøve H HoelBård StøreBjørn SturødOlaugsveinPia Lise SelnesPilarisKjerstiFrode Tangeningar halpakkaAnneWangMonaBLStregaHarald AndersenStjernekast