Hei utfordringsdeltakere :-)

Hvordan går det med dere andre? Ligger dere an til å klare å fullføre? Er det noen som allerede er ferdig også kanskje?

For et par måneder siden syntes jeg selv at jeg lå ganske bra an. Pr utgangen av august manglet jeg ca 20 bøker, og med et gjennomsnitt på 4 bøker i måneden burde det kunne gå bra.

Så har jeg mistet litt gnisten i løpet av høsten her. En del av challengepunktene som gjenstår interesserer meg ikke særlig mye altså, og jeg synes det er vanskelig å finne bøker jeg har lyst til å lese som passer inn i punktene. Og så har det underveis dukket opp bøker som ikke passer inn noe sted, som jeg bare 'måtte' lese, nå med en gang. Haha.

Så nå er status pr 18. oktober:
- 2 måneder og 12 dager igjen
- 35 punkter krysset / bøker lest
- 15 punkter mangler
- 7 av de manglende punkter er planlagt
- 3-4 punkter er temaer jeg ikke ser særlig lyst på å hive meg i kast med.

Konklusjon: Jeg ligger antagelig dårlig an til å komme i mål.

Tanken er likevel at jeg fortsetter, og så får det ende som det gjør.
Jeg starter med punktet A book revolving around a puzzle or game nå i kveld. Her har jeg valgt The seven deaths of Evelyn Hardcastle , på originalspråket, noe som for meg tar litt lengre tid enn når jeg leser på norsk. Men denne har jeg hatt liggende en stund, og denne gleder jeg meg til!

SÅ altså: Hvordan går det med dere andre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Heisann :)

Jeg tror jeg ligger ganske greit an. Har klart å holde en jevn driv gjennom året, samtidig som jeg har fått lest andre ting også.

Status pr. i dag:
43 punkter krysset ut
7 punkter igjen.

Jeg har funnet ut bøker til alle punktene, så planen videre ut året er heldigvis klar. Håper jeg får lest ferdig disse bøkene, det hadde vært moro å komme i mål.

Akkurat nå så leser jeg
Rupi Kaur 'The sun and her flowers' - pkt. 7 'A reread of a favourite book' og
'Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten' av Bjarte Arneson, pkt. 42 'A choose-your-own-adventure-book'.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beundringsverdig at du har klart å finne bøker til alle punktene, det har ikke jeg.
Kan jeg spørre deg hva det ble du valgte på set in space?Den sliter jeg med.
Og hva med posthumously? Jeg har ikke funnet noen jeg har lyst til å lese her heller..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes halve moroa er å finne bøkene; å sitte og lese om hva slags bøker som kan passe inn i de forskjellige punktene :) Jeg leser en del i Goodreads-gruppa.

Punktet 'Set in space': her har jeg rett og slett valgt 'Den lille prinsen' av Anthony de Saint-Exupéry. Har lest den før, og den er jo så nydelig. 'Posthumously': her har jeg valgt Mary Ann Schaffer, 'Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai'. Lykke til med den videre lesinga!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er jeg enig med deg i, at noe av moroa med utfordringen er å lete etter bøker.

Men så er det også moro å se hva andre deltakere velger til de ulike punktene.
Den lille prinsen var et veldig godt tips forresten, godt mulig at jeg også velger den. Jeg er ikke særlig glad i science fiction, så har stått litt fast her..

Lykke til du også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Vivian M.HegeBabynemiIngunn SMarit HåverstadJulie StensethDolly DuckLesevimsaKristin HolvikKristin F. JørgensenEirik RøkkumCtinaLibraritas vRisRosOgKlagingGrete AastorpSimen "Boktimmy" IngemundsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone SundlandAtmanMette-MMarteMaria Festli EriksenHallgrim BarlaupMerethe SolstadVannflaskeTone Maria JonassenElin SkjerengBjørn SturødSynnøve H HoelFrisk NordvestEli HagelundRandi Annie FramnesHilde H  HelsethHanne MidtsundLisbeth Kingsrud KvistenInger-LiseLinda RastenGro Anita MyrvangErika NTine Sundal