I forbindelse med årets TV-aksjon auksjonerer Jo Nesbø ut muligheten til å få ditt navn skrevet inn i hans neste roman. Man vil såklart ikke ha noen påvirkning på innhold eller hvilken karakter som blir navngitt, men dette er uansett en unik mulighet og kanskje en kul gave?

Auksjonen er allerede i gang og du kan finne den her:
https://auksjonen.no/auksjon/Ditt_navn_i_Jo_Nesbøs_neste_roman/169065

Årets TV-aksjon er tildelt CARE og deres arbeid med å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Med årets TV-aksjon skal CARE gi 400 000 kvinner mulighet til å skape sin egen arbeidsplass, bestemme over sin egen kropp og få sin stemme hørt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvem vant denne auksjonen forresten? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner at jeg kunne betalt ganske mye for å slippe å få navnet mitt i en av hans bøker...ummm...nå har det seg vel heldigvis slik at navnet mitt ikke kan brukes i hvilken som helst bok så lenge den ikke er skrevet av Karl Ove. Det er jeg veldig glad for, fordi jeg aldri vil assossieres med noe som helst av hva denne horrible "forfatteren" Nesbø bedriver, selv om hans forlegger og ham selv og ca. 1 mill. nordmenn vil betegne det som litteratur. Kjell Hallbing skrev jo bedre på midten av 70-tallet. Mitt navn skal ikke misbrukes til slikt, no way!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kirsten LundReidun SvensliHarald KJulie StensethIngvild STanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLene AndresenSiljeReadninggirl20ingar hDaffy EnglundLeseaaselillianerIngunn SLaila StenbrendenellinoronilleKarin  JensenTerese  MariaLisbeth Kingsrud KvistenDressmyshelfTine SundalGroLiseEli HagelundTorill Elisabeth RevheimIngeborg GAskild GjerstadTone SundlandMartineLibraritas vGrimarsvarteperHanne MidtsundKikkan HaugenSverremgeBeathe SolbergsiljehusmorThea