I forbindelse med årets TV-aksjon auksjonerer Jo Nesbø ut muligheten til å få ditt navn skrevet inn i hans neste roman. Man vil såklart ikke ha noen påvirkning på innhold eller hvilken karakter som blir navngitt, men dette er uansett en unik mulighet og kanskje en kul gave?

Auksjonen er allerede i gang og du kan finne den her:
https://auksjonen.no/auksjon/Ditt_navn_i_Jo_Nesbøs_neste_roman/169065

Årets TV-aksjon er tildelt CARE og deres arbeid med å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Med årets TV-aksjon skal CARE gi 400 000 kvinner mulighet til å skape sin egen arbeidsplass, bestemme over sin egen kropp og få sin stemme hørt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Kjenner at jeg kunne betalt ganske mye for å slippe å få navnet mitt i en av hans bøker...ummm...nå har det seg vel heldigvis slik at navnet mitt ikke kan brukes i hvilken som helst bok så lenge den ikke er skrevet av Karl Ove. Det er jeg veldig glad for, fordi jeg aldri vil assossieres med noe som helst av hva denne horrible "forfatteren" Nesbø bedriver, selv om hans forlegger og ham selv og ca. 1 mill. nordmenn vil betegne det som litteratur. Kjell Hallbing skrev jo bedre på midten av 70-tallet. Mitt navn skal ikke misbrukes til slikt, no way!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VigdisDolly DuckLars MæhlumCathrine Marie HansenVibekeHanneTorHarald AndersenMonica CarlsenFrode TangenGroRandiTone SundlandHilde H  HelsethTine SundalAnniken RøillillianerTone HHanne MidtsundSyntaksfeilAnne-Stine Ruud HusevågLena NAnitaBerit B LieEgil StangelandHarald KKristine LouiseKariAnneWangVannflaskeRandiAOddgullIngunn SSilje UlsteinReadninggirl20Erlend Rødal VikhagenSynnøve H HoelRisRosOgKlagingMarie ØstvoldCaza