Mulig det er jeg som har lest for mye av denne sjangeren i det siste, for dette ble bare kjedelig. Her var det lett blanding av tidligere sette tv serier og bok serier. Litt Ghost Whisperer, litt Twilight high school romantikk, litt Sookie Stackhouse overnaturlige evner så har man EverMore -the imortals. Blir ikke å lese fortsettelsen ihvertfall, jeg finnes ikke nyskjerrig på hva som skjer videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det er ikke bare deg, nei, haha. Jeg likte AAABSOLUTT ikke denne boka. Den var kanskje OK skrevet og handlingen forsåvidt grei, men herremin, snakk om å hente inspirasjon fra andre bøker...!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Husker at jeg ga denne en femmer da jeg leste den for et år siden. Leste deretter to av oppfølgerne, og serien ble veeldig dårlig da. Bare Blue moon, toeren, tok meg en hel uke å lese. Bruker ikke så lang tid på en bok når jeg har god tid, så det sier vel litt :S

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker jeg ble jo liiitt hekta på eneren, det var jo UNDERHOLDENDE og fengende, men da jeg begynte på toeren, dabbet det heelt av. Huffameg, klisje på klisje og fikk så mye Twilight-vibber at det ble på grensen til latterilg. (Tittelen...blue moon....hallo-o) Rart at så mange forfattere skriver om NESTEN akkurat det samme. Denne boka ER jo Twilight, bare at noen vesentilge ting er forandret - hovedgutten er ikke vampyr, hun vil bli udødelig, ikke vampyr osv. Men jeg har tenkt litt, og det er på en måte akkurat det samme som går igjen....et valg: Skal hun være sammen med/ofre alt osv..? Mange bøker LIIIKNER sånn på hverandre ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg. Minnet meg svært mye om twilight egentlig. Hadde bare Damen og Drina vært vampyrer hadde det nesten vært det samme. Likte tanken med aura og tankelesing, men ble skuffet over hvor lite det egentlig ble brukt i boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Jeg hadde håpet hun brukte noe av det der med at hovedkarakteren kunne lese auraen til folk via. farger, men det handlet stort sett bare om å bli dritings og jakte ned en mystisk gutt. Javel... Var en mix av vampire Diaries og True Blood.

Forfatterne melker denne sjangeren for fult nå for tiden. Nå kan jo hvilken som helst vampyr/overnaturlig kjærlighetsforfatter få bøkene sine publisert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mye lik litteratur for tiden, spesielt etter Twilight-fenomenet. Kjenner jeg er sulten på noe nytt, føler mye av de vampyr/fantasy/supernatural-bøkene er så like selv om jeg elsker sjangeren. Men jeg har ikke lest The Immortals da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Styr unna The immortals, men jeg vil anbefale Hush hush av Becca Fitzpatrick (så du har den på skal lese lista di. Den ga ihvertfall meg noe nytt. Siste skrik er jo falne engler og det kommer nok flere bøker i den sjangeren etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, så du anbefalte Hush Hush her, så jeg bestilte den med en gang jeg :) får den i posten idag tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin