Noen som har noen tanker om Nobelprisen, eller har lest bøker av de to?

Interessant er det også at Handke er såpass kontroversiell - trodde Akademiet ville velge noe littt "tryggere" etter skandaleåret de har lagt bak seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har ikke lest noen av dem. Har hørt navnet Handke i mange litteratur sammenhenger at han skriver tunge setninger og at det er ikke alltid så lett å skjønne hva vil frem til. Har selv ikke lest noen av han eller av den polske kvinnen som vant. Jeg har bestilt bok på biblioteket av den polske vinneren nemlig boka løperne. Har hørt mye bra om den polske vinneren. Spennende å se om det blir innfridd i hennes bok som jeg skal lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa