Er jeg en rebell når jeg har mest lyst til å droppe hele boka, og heller lese en krim? :)
Er bare kommet litt over halvveis og blir liksom ikke dradd mot boka.
Den roper ikke les meg, les meg.......

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som Kjell skriver lenger nede i tråden: Gå ikke i takt! Med andre ord, ikke fullfør en bok bare fordi andre gjør det.

Det kunne ha vært fint å høre litt mer om hvorfor du ønsker å avbryte. Jeg slet selv med boken, men er glad jeg fullførte. Syntes den ga interessant informasjon om temaer jeg ikke visste noe om. Spesielt hjalp Ingunns oppklarende innlegg – og jeg syntes faktisk boken tok seg noe opp mot slutten. Få høre hva du bestemmer deg for, da :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nok ikke så veldig rebell alikevel :)
Ble til at jeg leste videre. Jeg synes boka startet så flott, men ble fort kjedelig, og jeg slet med boken. Temaet er interessant, og romanen inneholder mye viktig historisk informasjon, så jeg er enig i at det ikke er bortkastet å lese denne boken, men jeg skulle ønske at forfatteren hadde holdt samme fortellerstil som i begynnelsen av boken med poetiske virkemidler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæs