Helga er en kjærkommen venn etter noen strevsomme dager. Neida, intet nytt under sola, det er fotball og politikk det går i. Og onsdag fikk jeg et nytt hjertestøt for å bli kvitt en urytme som kommer innimellom. Imidlertid har jeg lest ferdig Per Pettersons Menn I Min Situasjon. Enda ei særdeles god bok fra Pettersons hånd, men jeg holder Ut Å Stjæle Hester og Til Sibir som enda bedre. Nå har jeg begynt på ei bok opprinnelig fra 1931(!). Det er William Faulkner sin Det Aller Helligste i en versjon fra 1988. Den er både intens og spennende, liker denne bedre enn f.eks noen av verkene til Hemingway. Hos sistnevnte prates det for mye, noe mindre hos Faulkner. Denne påstås å være en klassiker innafor amerikansk litteratur - og kanskje det...! Den lå og smilte så pent i ei kasse med gratis bøker i Tvedestrand nå i sommer. Syntes så synd pån, vettu ;-) Bruker nok noen kvelder før den er utlest, neste helg er neste mål. Ha ei strålende helg i sol eller regn :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har også lest Menn i min situasjon og likte den godt, ikke lest Ut å stjæle hester eller Til Sibir. Jeg ga faktisk Til Sibir i julegave til mamma min for noen år siden og hun likte den veldig godt. Mhm interresant skal sjekke ut Faulkner.

Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser