Boken var veldig godt skrevet, veldig tragisk og vondt historie. Den falt absolutt i smak så anbefaler den videre. Det var lite tekst på sidene noe som gjorde den lettlest. Det er ikke den beste boken, men den var god altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg, for min del, syntes den var helt fantastisk. Alltid spennende å høre hva andre synes. Sterk historie. Enig med deg at den er veldig godt skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har du lest the handmades tale «Tjenerinnens beretning»? Hva syns du om slutten. Jeg følte boken var veldig bra, men det ble liksom en pang slutt som jeg grubler sånn over. Skal ikke røpe noe. Men bare lurte på om du hadde lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke lest den. Men jeg vurderer det. Har sett et par episoder av serien, men synes den ble for grotesk. Nå som Atwood er ute med en oppfølger, får jeg enda mer lyst til å lese den første. Det du skriver om slutten gir meg nesten enda mer lyst...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R