Denne uken går jeg inn i helga sammen med Elling og Kjell Bjarne. - To av mine absolutte yndlinger fra den litterære verdenen.

Jeg bare elsker Ellings tolkninger av omverdenen. Så presise, konkrete, og like ofte er de fulltreffere som de er totalt skivebom. Jeg lo høyt da Elling undret seg over om ikke hans egen mor hadde sett på han med et seksuelt sultent blikk en gang i tiden. Det er altså Fugledansen jeg leser nå. Handlingsmessig slutter denne boka lika før den første filmen om Elling starter: Elling er tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus, der han møter Kjell Bjarne for første gang...

På vent ligger Liane Moriartys The husband's secret. Jeg har litt drama-abstinenser etter tv-serien Big little lies, så det blir spennende å se om ikke denne romanen kan gi meg en god dose av det.

God helg, folkens!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja Elling er så fin. Begge er så herlige karakter. Ja spennende om du liker Big Little lies i roman. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund