Grunnen til at jeg valgte å lytte meg gjennom denne boka, er at i norskfaget på skolen blir ofte romaner ala Margit Sandemo omtalt på en litt negativ måte. Billig, lettskrevet, lav litteratur osv. Derfor hadde jeg selv lyst til å gjøre meg opp en mening.
Selvsagt kan vi si at det er mye litteratur som holder høyere kvalitet, men jeg er likevel imponert over spenningsnivået i fortellingen, og det språklige nivået byr også på variasjon og en oppbygning som gjør at jeg mener dette er en bok med god kvalitet, og den gir meg lyst til å høre mer i samme sjanger. Derfra til å gi en karakter på øvre del av skalaen er derimot noe annet. Jeg synes det er viktig at vi som underviser barn, unge og voksne om litteratur og språk tør å utforske mange ulike sjangre og forfattere. Så kan det godt være at favorittene våre finnes i andre litterære sjangre, men det er helt ok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva