Fredag roen har endelig fått senket seg her til hjemmet og sinnet. Nå denne helga har jeg lånt meg Byens spor av Lars Saabye Christensen som jeg er veldig spent til. Gleder meg til å begynne og veldig spent på om forventingene blir innfridde.

Håper alle får en god helg og litteratur :) god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 20 svar.

Denne helgen leser jeg "Så mye hadde jeg" av Trude Marstein. Den er lettlest, men jeg får ikke helt taket på den 100 sider inn. Jeg er i mitt andre hjem i Italia. Til uka skal jeg reise litt rundt, så jeg leser også Lonely planet sin bok "Italy". God helg til alle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg syntes også den var litt 'flat' i begynnelsen, men etterhvert ble den en av de beste bøkene jeg har lest i år :-) Hold ut litt til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset Leseaase! Da prøver jeg videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Italia er så nydelig. Håper du får flott vær og god leseøkt. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Barnepiken av Kathlyn Stockett denne helga. Denne leste jeg ikke da den kom ut, men det ble tid for den nå! Og det er jeg glad for!
Veldig bra om raseskille i USA på 60-tallet:

Dette blir antagelig en rolig helg for min del, uten store planer, og det er litt deilig innimellom!
Jeg kjenner absolutt igjen følelsen du Steinar beskriver, der man synes at helga er over nesten før den har begynt, fordi den allerede er så full!

God helg til dere alle :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Åh, barnepiken er så fin bok og får virkelig dette godt frem med raseskillet i USA. Jeg liker også veldig godt filmen. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, tenk om freden hadde senket seg over hjemmet...! Menn i min situasjon, som jeg leser på for tida, virker nesten som en murstein selv om den kun er på litt over 300 sider. Politikk og fotball er hovedingrediensene for tida (ved siden av vanlig jobb, må vite), og nå som det er blueshelg i Odda blir det natteravning over to netter. Hvordan skriver en "fritidsproblemer"? OBS! der gjorde jeg det...

Neste uke er ikke ulik denne, så hva som leses neste helg aner jeg ingenting om nå. Men det er jo litt spennende, da! Ha det fint`a, folkens :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hehe. Håper du får en flott helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fredag kveld og vi har lagt alle oppgaver til side for å slappe av. Fant frem de to bøkene jeg leser, og det er "Heftige bånd" av Vivian Gornick og "En delikat sannhet" av John le Carre. Begge litt over middels likt av meg. Det betyr at de ligger på nattbordet og at det er litt tilfeldig hvilken bok jeg leser ti sider i før jeg sovner. De hadde fortjent bedre. Gornick skriver om et mor-datterforhold som hadde trengt litt videre utsyn, og le Carre om en departementalt (?) ansatt som er like tvisynt og rettskaffen som hans hovedpersoner pleier å være. Jeg har forresten mye godt å si om den siste TV-versjonen av "Little Drummer Girl", som kanskje er bedre enn boka. Kanskje. God helg til alle som leser, og det er nok mange på en slik regnværskveld.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Mye utvalg med andre ord. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helg igjen! Jeg forsetter med mursteinen Ducks, Newburyport av Lucy Ellmann, som jeg begynte på helgen for to uker siden. Hun er ifølge Wikipedia er en amerikanskfødt britisk forfatter med base i Edinburgh, Skottland. Boka er på over tusen sider der 95 % består av bare åtte setninger, uten avsnitt, hvorav enkelte går over mer enn hundre sider! En helt fantastisk roman som jeg koser meg glugg i hjel med.

Har nettopp begynt på novellesamlingen Antarctica av den irske forfatteren Claire Keegan, etter nylig å ha lest en novellesingel av henne i serien Faber Stories, The Forester's Daughter, som jeg ga en sekser på terningen. Har derfor store forventninger til denne!

Kanskje får jeg lest en novelle i en annen samling også, som jeg har lånt fra eBokBib, nemlig Hvor lenge varer vi av den norske debutanten Mari Andreassen.

På øret har jeg romanen Drive Your Plow Over the Bones of the Dead av den polske forfatteren Olga Tokarczuk, som virker veldig lovende. Og så blir det forhåpentligvis tid til å høre litt på The P.G. Wodehouse Collection – Wodehouse er aldri feil :-)

Ønsker alle en riktig god helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mye å ta fatt i med andre ord, hørtes ut som en perfekt helg. Håper du en flott helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei da var fredagen her igjen og helgen nærmer seg med stormskritt. Denne helgen har jeg tatt fatt på Midnattsrosen av Lucinda Riley. Jeg har også lånt Kinderwhore av Maria Kjos Fonn, og Tjenerinnens beretning av Margaret Atwood så tror det blir litt sjonglering mellom de tre bøkene. Håper ikke jeg blir skuffet da jeg har hørt mye positivt om alle tre. Håper dere alle får en fin helg

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mye forskjellig og variert, herlig. Jeg vil si tjenerinnens beretning skuffet meg i hvert fall ikke. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns boken virket så «tynn» selvom historien serien er så lang. Men takk da skal den absolutt leses

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i det. Ja den er god :) oppfølgeren er også god, leste den nå til uka. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lest kinderwhore, jeg har virkelig restitusjonsdag og lesedag så her går det unna. Er veldig spent på begge bøkene

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei har ikke lest enda, men mange som har anbefalt den til meg :) så skal nok sjekke den ut etter hvert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg til "Byens spor"! Jeg likte denne trilogien veldig godt, og jeg synes den siste boka var aller best.

Jeg holder på med "Rasmus Rebellen". Litt kjedelig, men jeg kommer vel gjennom den.

Etterpå tror jeg det blir litteratur fra en lokal forfatter: En seksti under
Denne gleder jeg meg til!

God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for det :) håper du koser deg masse med bøker, god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethHeidi Nicoline ErtnæsKarin BergHeidiVannflaskeGroMonica CarlsenMarianne  SkageTjommiLeseaaseellinoronillelillianerLailaMaikenTonesen81Berit RStine SevilhaugTine SundalIngvild SIngunn ØvrebøGro Anita MyrvanggretemorHarald KAnitaAkima MontgomeryTatiana WesserlingIne SteinremLibraritas vMonaBLNinaHarald AndersenKarin  JensenkntschjrldBeate KristinJan-Olav SelforsAnneWangStjernekastLars MæhlumBjørg L.Bente Nogva