Jeg fant denne boka på Google Books som en gratisbok. Jeg har prøvd å lete etter isbn for denne utgaven, men det finner jeg ikke. Har heller ikke funnet ut hvilket forlag min versjon er gitt ut av, men det virker som det er en selvpublisering.

Zombiene i denne boka, er ikke helt som de typiske zombiene vi ellers er vant til; Men de er like dødelige. Om ikke verre. Jeg vil ikke fortelle mer om dem i tilfelle jeg røper for mye.

Boka starter ganske lett og jovialt. Hovedpersonen er vittig, har en god dose selvironi og kommer med mange henvisninger til litt eldre pop-kultur (2010-2015). Historien i seg selv er som en snøball, litt treg og liten i starten, men ettersom den får fart nedover bakken, blir den større og triller raskere og raskere, helt til alt er kaos. Avslutningen er også nervepirrende, og dersom du likte boka, vil du mest sannsynlig gripe fatt i neste bok i serien for å finne ut av hva som skjer videre.

Anbefales for dem som liker postapokalyptiske bøker, med noe sær humor, ispedd en stor dose usikkerhet og en dæsj sporadisk action.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Øyvind BjørnerudBjørg Marit TinholtEster SAnne ÅmoKari ElisabethTone SundlandBoktimmyLeseaaseReadninggirl20Andreas BokleserGVThina NordtveitInger Johanne SæterbakkTralteKaren RamsvikRunar BMRisRosOgKlagingMonica CarlsenEivind  VaksvikMarte OnarheimBerit B LieGroKay NilsenBjørn  BakkenLine DahleVannflaskeLisbeth Kingsrud KvistenTuridRandi FramnesLibraritas vFrode KinserdalNinatuhamreKirsti Vettran Nederhoelkjell kTatiana WesserlingMarit HåverstadHildaFrode Øglænd  MalminLillevi