Dette er den fjerde boken jeg leser av Krasznahorkai, og som den mannen kan skrive!

The Last Wolf utkom som en frittstående novelle i Ungarn i 2009, mens den todelte novellen Herman er hentet fra forfatterens bok nummer to, novellesamlingen Relations of Grace fra 1986. Sammen spenner de altså over en lang periode av forfatterskapet hans.

The Last Wolf, som er på sytti sider og består av én setning, er noe av det beste jeg har lest på lenge. I Herman fortelles en historie fra to svært ulike synsvinkler.

For meg er The Last Wolf en soleklar sekser, mens jeg ville gitt Herman en femmer så litt vanskelig å trille terning – egentlig en fem pluss.

Nå er jeg spent på og gleder jeg meg til den nye romanen hans, Baron Wenchkheim's Homecoming, som ventes utgitt 24. september :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Monica CarlsenRade AlmudaffarSimen "Boktimmy" IngemundsenTanteMamieBenedikteGjermund  HaugeBjørg Elin NærlandPirelliElisabeth SveeJenny Dahl BakkenalpakkamoiraTorill Elisabeth RevheimVivian M.Julie StensethSankt YngheadAnjaAtmanLibraritas vBjørg  FrøysaaRisRosOgKlagingingar hmgeKristin F. JørgensenIngunn STove AlmaCtinaMartineQuijoteVibekeElin SkjerengRufsetufsatuhamreConnieHeidi Nicoline ErtnæsGodemineIdaVersionMarianneMereteWenche Vargas