Heisann. Denne helgen fullfører jeg nok månesøsteren av Lucinda Riley. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gå løs på. Er det noen av Rileys bøker som er gode som dere anbefaler?? Liker godt historiske romaner. Har bokhyllen full, men det er så vanskelig å velge. Jeg står som nummer 164 på venteliste på tatovøren ifra Auswitch, og noe lignende på Lucinda Riley sommerfuglrommet. Er det noen andre forfattere i samme kategori som er verdt å lese? Jeg trenger litt lett litteratur. Jeg liker godt Hislop sine bøker også. Jeg har hørt mye positivt om meg meg meg av Linnea Myhre, men anbefaler du den? Jeg har tent lys, tatt på meg ullklær, tent leselampe og lagt meg godt tilrette. Gripe fatt på boken og få med meg siste slutt. Så får jeg gruble litt på hva som blir neste bok. Ha en strålende helg folkens. Håper dere leser noe bra litteratur i helgen.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg vet ikke om du har lest Orkideens hemmelighet av Riley?Den leste jeg for noen år siden som første boka av henne, som jeg likte godt. Til spørsmålet om jeg anbefaler boka meg, meg, meg nå har fått tygge litt på det. Ja jeg vil anbefale den, denne hadde noe med seg som var ikke helt likt andre bøker jeg har lest. Det ga meg mer innsikt om hvordan det er å ha spiseforstyrrelser og ha et problematisk forhold til seg selv til tider og hvor overfladisk verden kan være og prøve å fylle den med noe meningsfullt som sitt tenåringsidol. Jeg leste bok ganske raskt fordi den er lettlest og språk flyter ganske greit.

Håper du får en flott helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor