Allerede høst. Det har ikke blitt så mye lesing i det siste, men litt. "Vi er her for å dra et annet sted. Reiseessays 2003-2016" av Geoff Dyer litt fornøyelig og absolutt annerledes enn det jeg forestilte meg var en reiseskildring. Så er det åpne bøker her og der, men ingen særlig entusiasme. Det kan bli lydbok i morgen, og da er det helt åpent hva, men kanskje Don Winslow eller James Lee Burke. Mens jeg jobber i hagen eller plukker bær. Håper alle har kommet seg over i hverdagsrytmen, og rekker å lese for eksempel i helga. God lesehelg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Håper alle bokelskere har hatt en fin helg. Vi har passet en valp i helgen, så det har ikke blitt mye lesing ;) Har dog fått lest en del i Lonely Planet sin bok om Irland. Vi reiser dit snart.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God tur!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble ferdig med Keiser, stattholder og galileer i helga, og den er litt politisk , teologisk og samfunnsmessig bok om det som sjedde da Jesus labba rundt. Artig lesing, men dette er ikke en religiøs bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den må jeg visst sjekke ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Denne helga har jeg hatt langhelg borte fra byen og vært på besøk hos min samboer sin familie. Jeg fikk lest i går kveld en bok Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai av Mary Ann Shaffer. Denne boka vil jeg anbefale til alle faktisk fordi den er søt i sine beskrivelser om litteratur , mat og hvordan mennesker tenker om opplevde ting. Jeg hører fortsatt på lydbok The travelling cat chronicles av Hiro Arikawa som jeg virkelig liker godt og koser meg med. I mellom alt så har jeg også lest litt i dynastiet Romanovs 1613-1918 av Simon Sebag Montefiore som jeg kommer til å holde på med en hel stund, men jeg lærer mye nytt.

Håper alle får en flott helg med bøker eller annen form for god underholdning :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Guernsey-boka er flott! Anbefaler også filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal se den i løpet av uken :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så Guernsey som film for noen uker siden, og den var bra. Romanov-dynastiet er også spennende saker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja filmen har jeg også tenkt å se. Godt å høre at den er god. Ønsker deg fortsatt en fin søndagskveld :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har nydelige sensommerdager for tiden - helt motsatt av Øst- og Vestlandet - og jeg nyter til fulle. Er mye ute på tur, trener en del, jobber i hagen, og sitter ute i hagen utover kveldene. Veldig deilig.

Men leser forholdsvis lite for tiden. Er sosial i stedet. Fint det også :-)

Jeg ble endelig ferdig med Fordi det er bittert, og fordi det er mitt hjerte. Veldig bra bok, og jeg liker Oates' skrivestil veldig godt. Men jeg holdt sikkert på i 10 dager med den, så det gikk smått!

I går kveld begynte jeg på den gamle klassikeren 1984 av Geroge Orwell. Dn har jeg faktisk ikke lest før, men den fenget fra første side. Så dette blir bra! Spørs om det kan bli litt mere lesing framover nå, nå blir det antagelig litt roligere tider framover.

Lydboka jeg holder på med nå er Så mye hadde jeg av Trude Marstein. Denne liker jeg mye bedre enn jeg trodde jeg kom til å gjøre. Det har ikke gått fort med den heller, hittil, for man setter jo ikke på lydbok når man har masse mennesker rundt seg. Men den er kjempegod, og planen er å strikke og lytte masse, nå denne helga :-)

Ønsker dere alle en fin helg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

1984 er en skummel bok, men det er bra at vi har den. De er for lite tid og for mange andre hyggelige ting å holde på med til at alle gode bøker kan bli lest, men jeg har Oates og Marstein på lista.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydeleg fin seinsomar/haustkveld her i garden, sat nett på terrassen i korterma og såg damelandslage vinne mot Nord-Irland. No blir det ein kveldstur med bikkja, og så får vi sjå om det blir ei økt med Familien Moskat. Denne blir eg nok ferdig med i løpet av helga. Har ikkje heilt bestemt meg for kva neste bok skal bli enno, men det kan fort bli Kryssild av Alf R. Jacobsen.

Nok anna eg må gjere i helga er å pønske ut eit forslag til lesesirkelbok. Gleder meg til nye runder med Kjell k og flokken.

Åja, og så såg et på facebook at det lokale biblioteket skal ha posesal komande veke. Kvar i all verda skal eg få klemt inn ei ny bokhylle, skal tru? Dette må eg også pønske på i helga.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det blir en travel helg for deg. Jeg var, kanskje jeg fortsatt er, begeistret for forfatteren Singer fordi han var med og definerte det jødiske for meg, siden jeg lurte på hvordan og hvorfor det ble som det ble, alt sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må kjøpe deg Kindle. Er vel på grensa til den beste investeringa jeg har gjort. Da trenger du ikke flere bokhyller, selv om bokhyller jo er en del av sjarmen. Har noen selv.

Men for all del: Posesalg er ikke å forakte :)

Et lite boktips (kanskje tvilsomt at de har den på det lokale biblioteket, men hvem vet): Sjekk ut Man's search for meaning av Viktor Emil Frankl (kanskje du har lest den?). Jeg visste ikke at denne boka eksisterte før inntil nylig. I boka tar Frankl for seg psykologien i det å sitte i konsentrasjonsleir; hvordan tankegangen endret seg fra det vanlige livet han hadde levd på utsiden. På enkelte boklister står boka oppført som én av de ti mest innflytelsesrike bøkene i USA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat ferdig med "Noe tapt og noe vunnet" av Tara Westover. Nå holder jeg på med "Man's search for meaning" og "Den ubeboelige planeten". To meget forskjellige bøker, men gode på hver sin måte.
Har også kjøpt nr. 1 av "Byens Spor: Ewald og Maj" av Lars Saabye Christensen. Han skriver særdeles godt; har lest de første 50 sidene.

God helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Westover har skrevet en sjelden bok, som jeg hørte på lydbok. God helg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God kveld. Denne helgen skal jeg fortsetter jeg med Månesøsteren av Lucinda Riley. Jeg er helt hekta på bøkene hennes og har gått til innkjøp av resten av bøkene hennes. Så nå har jeg lesestoff i lang tid fremover. Jeg gjorde noen kupp da Ark har 30% på alle pocket inkludert de som er på salgs, så 30% av de som er på tilbud med noen unntak. Denne helgen blir en rolig helg med litt trening og mye lesing. Så gleder meg til fortsettelsen. Håper dere fåren fin helg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Lucinda Riket så langt, men det er en god følelse å ha så mye bra til gode. Kos deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Vivian M.HegeBabynemiIngunn SMarit HåverstadJulie StensethDolly DuckLesevimsaKristin HolvikKristin F. JørgensenEirik RøkkumCtinaLibraritas vRisRosOgKlagingGrete AastorpSimen "Boktimmy" IngemundsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone SundlandAtmanMette-MMarteMaria Festli EriksenHallgrim BarlaupMerethe SolstadVannflaskeTone Maria JonassenElin SkjerengBjørn SturødSynnøve H HoelFrisk NordvestEli HagelundRandi Annie FramnesHilde H  HelsethHanne MidtsundLisbeth Kingsrud KvistenInger-LiseLinda RastenGro Anita MyrvangErika NTine Sundal