Prøver meg igjen. Det hadde vært veldig fint med en byttefunksjon på bokelskere.no, eller i alle fall en tråd der vi som er interessert i å bytte bøker kunne poste. Det er sosialt, og ikke minst miljøvennlig.

Jeg har laget en liste over bøker jeg ønsker å bytte bort(har også enkelte andre engelske og noen få fra TL-klubben, som ikke fantes her på bokelskere og heller ikke var lette å importere) og en liste over bøker jeg ønsker meg. Det ideelle hadde jo vært et direkte bytte, men om noen ønsker å kjøpe noen av bøkene jeg bytter bort, eller vil bytte noen av bøkene på ønskelisten mot noe jeg ikke har, kan de godt ta kontakt, det kan jo hende vi finner en løsning.

Kanskje noen kunne tenke seg å bli "loppemarkedvenner", altså hjelpe hverandre å holde utkikk etter gode loppemarkeder, og gode bøker på loppemarked?

Det hadde også vært hyggelig å komme i snakk med andre som liker ukeblader, motemagasiner og tegneserier - for bytte eller bare en prat.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har 2 hyller med til salgs/byttebøker, Bookis salg som ligger ute til salgs på Bookis, men selger/bytter dem her også; og en hylle til med leste bøker som ikke er lagt ut der enda, Til salgs - bytte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørn  BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSolGVHilde OlaussenRisRosOgKlagingArne SjønnesenMorten JensenKay NilsenHeleneVibekeMari Nordø LommelunAjiniakraEllen E. MartolKristin F. JørgensenTinaHeidiBoktimmyMcHempettLine TrulsenLibraritas vkntschjrldLailaSigrid Blytt Tøsdalellie d.John LarsenBente NogvaBjørn Erik Strand-HanssenSynnøve H HoelMonica CarlsenBenedikteHauk1Lene AndresenKikkan HaugenritaolineVilde Gran JohansenEmilieskHilde H  HelsethRufsetufsaNeda Alaei