Etter en fantastisk start på serien, nølte jeg litt før jeg gikk løs på 1968 (pga. anmeldelser her inne). Men hekta som jeg er på JG, kunne jeg ikke la den ligge. Med lave forventninger gikk det bra. Ble litt skumlesing. De som dreper drømmer ... er litt det samme. Rettsreferatene på slutten var traurige saker!

Syns serien har endret seg fra familiekrønike til selvbiografi om JGs harde år, og er derfor meget skeptisk til fortsettelsen. Noen som har lest den allerede?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig at serien hadde en fantastisk morsom start. Jeg likte den godt frem til 1968. Den som dreper drømmer sover aldri var heller ikke så god, men den siste Den andre dødssynd synes jeg at serien tar seg noe opp igjen. Litt mere fokus på familien, og ikke så mye politikk. Jeg synes den var underholdene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja. Spar deg. Jeg avbrøt. Det gjorde jeg også med 1968. Ellers likte jeg serien veldig godt fra start og frem dit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen