Da er boka unnagjort, Den var jo ikke så lang, men derimot fornøyelig. Og den fortalte noe om samtida den var henta fra, det både i USA og England. Filmen kan hende dukker opp en gang, hvor er jeg ikke i stand til å se... Lov å håpe :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Du kan se den på Amazon Prime, det sjekket jeg nå nettopp fordi jeg fikk lyst til å se den selv. Har sett den på kino tidligere. Søt og god film.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er dårlig på sånt. Hvor kan en hente fram filmen? Frangangsmåte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sjekket om den filmen var tilgjengelig i Norge for streaming via Netflix, det var den ikke. Da må du i så fall gå via en VPN-tjeneste, og det tror jeg er ulovlig et eller annet sted. For å streame tilgjengelige filmer og serier, må du bare google HBO/Netflix/C-more osv og melde deg på som en abonnent, det tror jeg er selvinstruerende. Du må ha Smart-TV eller en hdmi-kabel fra PC til skjerm, eller en dings som jeg har fått, men ikke bruker foreløpig. Chromecast, tror jeg at det kalles. Vel, håper det var verdt noe selv om du ikke får sett 84 Charing Cross Road på denne måte foreløpig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ojsann, her er det mye fremmedspråklig! Til informasjon, Karin, så er jeg selverklært elektronikk- og datakløne, og verken snakker eller skriver dataspråk, he-he! For tida klarer jeg meg helt suverent med NRK på dataen - som jeg bruker i stedet for tv`en, som igjen betyr at jeg fikser det aller enkleste, som å logge meg inn her :-) Altså, det er ikke forklaringen din det er noe galt med, hint-hint :-) Takker og bukker uansett :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forstår poenget ditt. Det er ikke noe problem, enten er du interessert eller så er du ikke. Men hvis du ser NRK på data, så streamer eller strømmer du faktisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Elin FjellheimMarte OnarheimVigdis VoldBjørg Elin NærlandRufsetufsaHarald KBjarne AashaugHeleneritaolineSyntaksfeilLilleviAntheiaHildaEmilieskkjell kØydisGVEmilie GeistJulie StensethSiri HelsethMarteAndreas BokleserTralteVibekeingar hIdaTrine S. AustbøLesevimsaTherese HolmLeselindaStian DalbergMy Criminal MindAvaLeseberta_23Marita LoeSissel ElisabethSiw ThorbjørnsenlillianerLindaBIngeborg G