Jeg har begynt å lese Brødrene Shakespeare og den er helt annerledes enn forventet. Boken ble kjøpt for kr. 5,00 på biblioteket for evigheter siden, lenge før jeg fikk somlet meg til å lese noe av Shakespeare. Jeg har vel trodd at den skulle være litt kronglete og gammeldags, men den er derimot veldig moderne og ungdommelig i formen. Jeg er bare helt på begynnelsen, men har (noe overraskende) allerede fått ca 40 ord og uttrykk for ereksjon. Ikke det første jeg forbinder med Shakespeare, men teksten er både god og humoristisk - og det er jo sommer :)

Jeg måtte google Jon Ewo og skammer meg litt over å ikke ha hørt om ham før. Er det slik at det bare en noen få forfattere som får all oppmerksomheten, eller er det jeg som er helt sløv?

På iPoden går bok nr 5 av Sagaen om is og ild. Jeg begynner virkelig å føle meg hjemme i dette universet, så det blir nok flere etterhvert.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så mange bøker og så lite tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie