Gode bøker er en viktig del av en god ferie. Ved siden av båt og spill og bybesøk på Sørlandet , leser jeg Anne Bitsch sin selvbiografi om sin oppvekst. Har passert halvveis og en sitter allerede igjen med kruttsterke inntrykk. Hun skriver særdeles godt om samfunn og system og foreldre - særlig mora - som svikter totalt. Ja, og om incest fra en av fedrene - det er altså en gammel traver i foreldresammenheng, flere enn en far.

Ingen drømmelektyre altså :-( Men en får koble av med mye bra vær :-) Og litt oppmerksomhet fra Tor med Hammer`n da ;-) Les så krampa tar syn og sinn den neste uka!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det høres ut som en fin ferie. Setter opp Anne Bitch på leselista også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kan du trygt gjøre. Setter ens egne følelser i sving flere steder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Hanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteEllen E. MartolTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNina