Fredag og endelig sommerferie på meg, god følelse å vite at man har tre late uker foran seg. Ankom Nord-Norge i dag, og her skinner sola som bare det ☀️ Perfekt festivalvær.

På boksiden har jeg akkurat begynt på «Sangen om Salomon» av Toni Morrison, som jeg antagelig kommer til å lese sakte i dagene som kommer. På øret er jeg snart gjennom «En mann ved navn Ove». For en herlig bok, den har fått meg til å både le og gråte - det er det ikke så mange bøker som gjør. Så den levde absolutt opp til hypen, har kost meg masse med denne!

God helg og fortsatt god sommer, alle bokelskere :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Toni Morrison har jeg ikke lest. Enda et hull som må tettes. Det er vel lyst der du er nå, men her er det mørkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det lyst og fint hele døgnet. Dette er min tredje av Morrison, alle svært gode. Denne virker lovende så langt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeHanne Kvernmo RyeHilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaas