I går leste jeg den fantastiske lille romanen til William Maxwell «Som svaler kom de». En for meg ukjent forfatter som jeg ramlet over i en heller trist bokhandel, virkelig en juvel av en bok mellom krim og chic-litt. Dessverre ble den lest ut litt for fort. Jeg har bare en ulest bok til på hytta og det er Varujan Vosganian «Hviskingens bok», jeg har begynt på den uten helt komme inn i den. Den har godt språk og en spennende historie om Armenernes historie, men den har et vell av detaljer, historier, navn og mytologier som jeg ikke har klart å ta inn. Men jeg skal gi den en sjanse til.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Armenerne er nevnt i boka til Philippe Sands, siden de var offer for folkemord tidlig, og da var det osmanerne som sto bak, så vidt jeg skjønte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

«Som svaler kom de» ser veldig fin ut, fikk lyst til å lese den nå. Takk for tips!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare hyggelig, det er jo det som er fint med helgetråden! Jeg fikk er veldig misjoneringsbehov, når jeg snubler over slike perler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

DemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEvaJulie Stenseth