Eg har lese ca halve boka - og må tilstå at ordet "viking" får eit meir negativt innhald for meg. Visst var dei tøffe, men hjelpe meg! - så brutale og grådige og hjartelause at det nesten ikkje finst grenser!
Tore Skeie skriv godt, og han må verkeleg ha skaffa seg mykje bakgrunnskunnskap for å gå i gang med dette! Er imponert - og skal lese heile boka. Må berre stålsette meg litt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Straks ferdig med denne - mye interessant, mange nye detaljer for meg også (skjønt jeg har historie i fagkretsen min) - og du verden, vi mener det er mye krig og ufred i verden i dag, men for 1000 år siden var det da ikke noe mindre, snarere tvert imot. Til tider synes jeg det ble litt mange navn og relasjoner å holde styr på. (Brukte lydbok) - Det er tydelig at forfatteren har brukt mange viktige (utenlandske) skriftlige kilder - og du verden hvor folk reiste! Det er nok ikke bare i våre dager det er mye reising - de kom seg utrolig langt av gårde. Og den skipskonstruksjonen var jo fantastisk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Høres intressant. Søkte på bok og fant boken på tilbud hos Ark til NOK 169 (førpris 449)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, denne skal leses! Fikk e-boka hos Ark for 79 kroner. Røverkjøp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ToneAtmanDolly DuckHeidiAnne Lise JohannessenEli HagelundTatiana WesserlingThea EmilieRandi Annie FramnesJakob SæthreJohnny OlsenJulie StensethLibraritas vGodemineMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundGladleserAkima MontgomeryHarald KHege LTjommiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudQuijoteErikMarit HåverstadBertyErlend Rødal VikhagenAnjaBjørg  FrøysaaHegeMartine (@martineleser)ingar hThomas KihlmanMartin AasbrennSiljeTine SundalØyvind BjørnerudKatie LierRufsetufsa